Hogyan gyűjthetnék össze elegendő pénzt egy lóra?
Én 26 vagyok, én is szeretnél egy lovat, de nincs annyi pénzem. Még kutyát tartani sem. Kb. kajára meg élni van csak, sajnos ma a magyar emberek közül sokan még kutyát sem engedhetnek meg maguknak.
Ezért írhatnád meg, hogy mit dolgoznak a szüleid, mert ha mondjuk rendőrök akkor úgyse lesz lovad, de ha kőgazdag vállalkozók és most jöttetek haza Mauritiusról, akkor egy egész karámot megkaphatsz.
A legegyszerűbb, ha a szüleid megkéred, hogy vegyenek neked egyet. Ha valóban komolyan gondolod, akkor meg fogják venni.
Ha mindenképp magad szeretnéd megvenni, az azért nehéz eset, mert egyelőre csak maximum művészetekkel kereshetsz pénzt, az meg nem úgy megy, hogy elkezded és egy hónap múlva már meg is van a gyümölcse. De megpróbálhatsz pl. színházba bekerülni gyerekszínésznek, zenélhetsz, énekelhetsz, festhetsz, szobrászkodhatsz, ezekkel jól lehet keresni, de csak ha van tehetséged.
Legálisan mús módon nem tudsz jövedelemre szert tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!