Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan gyűjthetnék össze...

Hogyan gyűjthetnék össze elegendő pénzt egy lóra?

Figyelt kérdés
Szóval, 11 éves lány vagyok. Van tippetek, hogyan gyűjthetnék össze annyi pénzt, hogy elég legyen egy lóra? Tisztában vagyok azzal is, hogy utána fizetni kell a bértartását, meg venni kell neki dolgokat, pénzbe kerül a patkolókovács és az állatorvos is. Szerintetek hogy gyűjtsek annyi pénzt? Komoly válaszokat kérek! Elég lenne nekem egy póni is, ami elbír (ötvenvalahány kiló vagyok). Ötletek?
2011. júl. 25. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Ja, előttem szólóval osztozom.-
2011. júl. 25. 21:10
 52/69 A kérdező kommentje:
Ha-ha
2011. júl. 25. 21:10
 53/69 anonim ***** válasza:
48%
Na azt hiszem nevettünk egy jót, térj nyugovóra és álmodj gebékkel.
2011. júl. 25. 21:11
 54/69 anonim válasza:
ezzen aztán lehet röhögni ezek a beszólások xd már sirok xd nah figyelj én már 10 éves korom óta könyörgök h legyen lovam xd és lett hát nem és most vagyok 15 mit csinálok kimegyek a lovardába és dolgozom és nem nyafogok a loért mert rájöttem h hülyeség volt :P jah amugy egy valamit tudtam az életemben kikönyörögni anyutól egy kutyát xd szóval ne várj semmit sajnos ilyen az élet
2011. júl. 25. 21:12
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 vagyok, én is szeretnél egy lovat, de nincs annyi pénzem. Még kutyát tartani sem. Kb. kajára meg élni van csak, sajnos ma a magyar emberek közül sokan még kutyát sem engedhetnek meg maguknak.

Ezért írhatnád meg, hogy mit dolgoznak a szüleid, mert ha mondjuk rendőrök akkor úgyse lesz lovad, de ha kőgazdag vállalkozók és most jöttetek haza Mauritiusról, akkor egy egész karámot megkaphatsz.

2011. júl. 25. 21:13
 56/69 anonim válasza:
ott a pont a 26 éves lánynál :D ;)
2011. júl. 25. 21:14
 57/69 A kérdező kommentje:
Igen
2011. júl. 25. 21:15
 58/69 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha a szüleid megkéred, hogy vegyenek neked egyet. Ha valóban komolyan gondolod, akkor meg fogják venni.

Ha mindenképp magad szeretnéd megvenni, az azért nehéz eset, mert egyelőre csak maximum művészetekkel kereshetsz pénzt, az meg nem úgy megy, hogy elkezded és egy hónap múlva már meg is van a gyümölcse. De megpróbálhatsz pl. színházba bekerülni gyerekszínésznek, zenélhetsz, énekelhetsz, festhetsz, szobrászkodhatsz, ezekkel jól lehet keresni, de csak ha van tehetséged.

Legálisan mús módon nem tudsz jövedelemre szert tenni.

2011. júl. 25. 21:44
 59/69 anonim ***** válasza:
Arra még mindig nem válaszoltál, hogy a szüleid mennyit keresnek, mennyiből éltek, milyen gazdag a szűkebb-tágabb családod. Pedig szerintem ez a legmeghatározóbb dolog abban, hogy lesz-e lovad vagy nem.
2011. júl. 25. 22:08
 60/69 A kérdező kommentje:
Én csak azért írtam ki a kérdést, mert hallottam arról, hogy a barátnőm milyen módon szerzett pénzt lóra, és 9 évesen meg is lett a lova. Most 11 éves. Én más módszert szerettem volna keresni
2011. júl. 26. 07:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!