Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan gyűjthetnék össze...

Hogyan gyűjthetnék össze elegendő pénzt egy lóra?

Figyelt kérdés
Szóval, 11 éves lány vagyok. Van tippetek, hogyan gyűjthetnék össze annyi pénzt, hogy elég legyen egy lóra? Tisztában vagyok azzal is, hogy utána fizetni kell a bértartását, meg venni kell neki dolgokat, pénzbe kerül a patkolókovács és az állatorvos is. Szerintetek hogy gyűjtsek annyi pénzt? Komoly válaszokat kérek! Elég lenne nekem egy póni is, ami elbír (ötvenvalahány kiló vagyok). Ötletek?
2011. júl. 25. 20:24
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
akinek van lova fiatalon annak a szülei biztos jól keresnek és inkább megadnak a gyereküknek mindent minthogy inkább foglalkoznának vele... ez itt a nagy helyzet!
2011. júl. 25. 21:00
 42/69 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyáltalán elkényeztetve!
2011. júl. 25. 21:01
 43/69 anonim ***** válasza:
Arrafelé nincsenek kis lovardák? Kezdésnek habár nem saját ló, de ilyen helyeken lehet örökbe fogadni, pénzzel segíteni őket, cserébe lovagolhatsz náluk. Csak erre is havonta rá kell szánni valamennyit és az se megy mindenkinek.
2011. júl. 25. 21:01
 44/69 anonim válasza:

mondjuk mert 9 óra van

Talán majd álmodba kapsz egy lovat, vagy nem

de most már mennyé aludni és nem minket fárrasszál

2011. júl. 25. 21:02
 45/69 anonim ***** válasza:
Aki 11 éves és van lova annak a szülei gazdagok megengedhetik maguknak.Kérdezd meg a barátnőd akinek már van lova,hogy hogyan csinálta. Különben a normális válasz az, hogy NINCS mód erre 11 évesen. Ha nem tetszik akkor még mindig kérdezd meg azt az ismerősöd..
2011. júl. 25. 21:02
 46/69 anonim válasza:

értessz a lovakhoz?:D Akkor ha kólika van akkor mit csinálsz várod hogy elpusztuljon?

amúgy nekme is 11 évesen lett lovam de nekem szerencsém volt mert az ezőmtől kaptam ajándékba mert látta hogy tehetséges vok de nemvolt lóra pénzünk....

2011. júl. 25. 21:03
 47/69 anonim ***** válasza:
Egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy csak szivat minket.. Vagy csak tipikus kislány aki mindent mindenkinél jobban tud 8-)
2011. júl. 25. 21:04
 48/69 A kérdező kommentje:

Persze!!! Jól lenézitek a kisgyerekeket! Ha láttok egy kisbabát, akkor azt mondjátok: Jajj, de cuki! De édes!

Egy 11 évest meg úgy lenézitek!

És ti miért nem vagytok még az ágyban?

2011. júl. 25. 21:04
 49/69 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, ennek családi gondjai vannak. Látszik rajta.
2011. júl. 25. 21:09
 50/69 anonim ***** válasza:
én még azért nem mert 11kor kezdődik a szex műsor majd azt nézem egy darabig, meg még eszek és cigizek :D
2011. júl. 25. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!