Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hallottatok már az oldala.biz-...

Hallottatok már az oldala.biz-ről? Ez egy internetes otthoni álláslehetőség. Én nem látok benne veszélyt, vagy átverést, de nem ismerem. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 22:41
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Engem is érdekelne.

Valaki csinálja még?

Meggazdagodott belőle valaki?:)

2010. júl. 8. 15:08
 52/57 anonim ***** válasza:
100%
Már rég nem foglalkozom vele. Nagyon rég. A saját oldalammal valószínűleg már többet kerestem, mint velük egész életemben kerestem volna.
2010. júl. 9. 12:16
 53/57 A kérdező kommentje:

Mesélsz a saját oldaladról?

Ott hogyan keresel pénzt és mit csinálsz?

2010. júl. 10. 15:10
 54/57 anonim ***** válasza:
Veszel egy domaint, vagy nyitsz egy sima ingyenest, aztán találsz egy témát ami esetleg érdekli is az emebreket és van is nézettsége, aztán elhelyezel google hirdetésket az adsense segítségével. Kb ennyi
2010. júl. 11. 12:19
 55/57 anonim válasza:
100%

"találsz egy témát ami esetleg érdekli is az emebreket" - Bizony, különben nem működik.

Nehéz ám jó témát találni!

2010. júl. 11. 13:22
 56/57 A kérdező kommentje:

Nagyjából értem.

Vajon sokaknak van saját oldala ilyen céllal?

Hát igen, így hirtelen nem is tudom miről kéne szólnia, hogy érdekelje az embereket.

Gratulálok a kreativitásotoknak.:)

2010. júl. 12. 11:46
 57/57 anonim ***** válasza:
NAH TEHÁT AZ OLDALA.BIZ-ET ELFELEJTHETJÜK. vAN EGY MÁSIK ŐRÜLET A NEOBIX. EZ PTC alapú, és már sok embert kifizettek állítólag. Sokan meg vanna elégedve vele. Viszont PayPal accountotok kell legyen. [link]
2010. júl. 31. 00:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!