Hallottatok már az oldala.biz-ről? Ez egy internetes otthoni álláslehetőség. Én nem látok benne veszélyt, vagy átverést, de nem ismerem. Tapasztalatok?
Nézd, én egyelőre csak tesztelem, de mióta létezik, arról lehet tudni? Mert ha nemrég indult, érthető, hogy nem lehet mindenhova írni, viszont ha már régi, akkor meg nem értem.
Ha jó, ajánlani fogom, ha nem, akkor én se fogom folytatni. Zavar egyébként, hogy olyan nagyon konkrétumokat nem írnak, csak kb. találd ki, mennyit fizetnek és mennyi a kifizetési minimum.
Utolsónak: szerintem pár éve működhet, talán 5-6.
Amúgy az engem is zavar, hogy nem mondják meg konkrétan, hogy mennyi lesz a pénz.
Még öt cikket kell írnom, és utána elméletileg perkálnak.
Majd meglátjuk.
Most épp nincs hely, elért egy létszámot, gondolom, most vagy keresik az új partnereket kifizetéshez, hogy legyen miből (reklámokból) finanszírozni, vagy csőd lesz, de ez majd kiderül pár héten-hónapon belül.
Van egy másik hasonló is, ott még nem korlátozták a létszámot, ha érdekel valakit, ide írja meg a mailcímét, és küldöm a részleteket: helpyou@anonym.hu
Igen, sajnos most megteltek, állítólag 4000-en vagyunk.
Én megírtam a 10 cikket, még az utolsó 3-at nem fogadták el, úgyhogy kíváncsian várom a fejleményeket, ha lesz valami, írok.
Sziasztok!
Nekem mind a tizet elfogadták, és holnap reggel tudom meg, hogy mennyi az annyi.
De ami nagyon fontos, és szerintem elkerülte a figyelmeteket az maga ez a kifejezés: "részesedés". A részesedés bizonyos százalékot jelent egy bizonyos összegből. Na most van x összeg, és mondjuk a 4000 cikkíróból aktívan írunk és teljesítünk 10 cikket cirka 1000-en, akkor tulajdonképpen az a bizonyos részesedés már nem is olyan sok. Bár én kíváncsian várom a végeredményt. Holnap jelentkezem.
14:53-nak
Igen igazad van, én erre nem is gondoltam.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz, mindenképp írj, köszi.
Sziasztok!
Itt vagyok. Megnéztem a számlát. Napi részesedésem 10 cikk írásával 30 Ft. Gyorsan számoltam egyet, ami szerint kb. 30-40 cikk megírásával lehet havonta kb. 22-27ezer forintot keresni. Tehát megmondom őszintén valami ilyesmire számítottam. Most erőteljesen cikkeket gyártok és várom az újabb fordulatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!