Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hallottatok már az oldala.biz-...

Hallottatok már az oldala.biz-ről? Ez egy internetes otthoni álláslehetőség. Én nem látok benne veszélyt, vagy átverést, de nem ismerem. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 22:41
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha jól értem 3Ft egy cikk? Wow! :-D Ennél még PTC-vel is többet keresek :-D
2009. márc. 25. 13:20
 22/57 A kérdező kommentje:

Ezt a az átb@szást!!!!

Hihetetlen.

Hát én nem fogok havonta 30-40 cikket írogatni, szerintem az majdhogynem lehetetlen.

2009. márc. 25. 14:11
 23/57 A kérdező kommentje:
Ja, és sz-tem egy cikk 6 forintot ér, nem 30-at.
2009. márc. 25. 14:16
 24/57 anonim ***** válasza:
84%

Tulajdonképpen szerintem nem rossz az elgondolás. Valószínűleg ez a Google rendszerén keresztül fut, és sejtéseim szerint a hirdetési rendszert használja a szerkesztő. Tehát adott témakörre valaki rákeres a google keresőben, kattint és jön a részesedés. Mivel a főszerkesztő már óriási hálózatot épített fel, ő is tud részesedést fizetni az ő bevételeiből. Mindenki jól járhat. Tehát ha alapból van 30-40 cikked, akkor tulajdonképpen ennyi elég ahhoz, hogy havonta jövedelmezzen neked, abban az esetben, ha rákeresnek az adott témakörre. Érdekes.

Megmondom őszintén már 15 cikket írtam, kipróbálom. Max. lezsibbad a kezem. Itt az van hátrányban, aki nem tud tíz ujjal vakon gépelni, illetve kevés a szabadideje.

Nekem végül is adott mindkettő. Meglátjuk.

2009. márc. 26. 12:32
 25/57 anonim válasza:
84%
Sziasztok, én is tagja vagyok ennek a csapatnak. Én még a 10cikkes limitnél regiztem. Aztán most felemelték 30-ra. Kérdeztem miért? azt mondták hogy za aktívaknak többet fizethessenek. Én most durván 20cikknél tartok. Múlt héten kérdeztem meg én is hogy írnék cikket, de nem tudom beilleszteni. pl egészség gyerek rovatban nemcsak fogászat meg fülbevaló létezik és sorolhatnám. Még egy női témáknál csak ékszer?!? Ajánlottam is témákat. Aztán egy választ kaptam: a szerkesztő átnézi, és ha úgy találja beleveszi. Azóta sem találtam meg egyiket sem. és folyamatosan változik, eltűnnek témák, stb. szóval én élvezem az írást, és jó lenne, ha alaposabban átgondolnák, hogy miket vesznek bele, de gondolom csak olyan jöhet szóba, ahova hirdetést is be lehet illeszteni... Jó munkát nektek addig is!
2009. márc. 27. 08:03
 26/57 anonim ***** válasza:
91%
Na, az a 30-as limit engem is meglepett most hirtelen. Tudjátok, mit mondanak erre a nagyöreg PTC-s emberek? Amelyik oldal felemeli a kifizetési limitjeit, az előbb-utóbb csalóvá válik. Eddig be is bizonyosodott, nekem ez az oldal is gyanús lett most ebből kifolyólag. Amelyik nem emelt limitet, az tisztességes is maradt, ismerek is olyan helyeket, de ahol emeltek, az hamarosan fizetésképtelenné vált. Ennél az oldalnál pedig nem beszélve arról, hogy vannak témák, ahova nem lehet írni, pedig én nem egyet tudnék. Pl. ott a papagáj témakör, hobbitenyésztői több éves tapasztalattal meg tudnám tölteni rengeteg cikkel, de nem... Szóval nekem ők itt váltak gyanússá végleg, jó, majd valahogy összedobok 30 cikket, de nem várom, hogy fizessenek...
2009. márc. 27. 13:46
 27/57 anonim ***** válasza:
79%
En megirtam a 30 cikket, es miutan eltel ket nap es nem kaptam meg az igert bonuszt irtam egy e-mailt ez utan par oran belul megkaptam. A napi jovedelmem most 25-30 Ft korul van, hat nem sok es remelem nem atveres ez az egesz. De aki esetleg ala tudja tamasztani h atveres az szoljon, mert akkor nincs ertelme folytatni. Ha meg nem az, akkor ez is valami....
2009. ápr. 17. 23:16
 28/57 anonim válasza:
72%
Én most léptem be erre az oldalra. Elfogadták a jelentkezésemet, de átalakítás miatt a cikkírás szünetel. Készültem cikkel, de nem sikerült (az átalakítás miatt) írnom. Nem zárnak ki? Fog ez még müködni? Milyen cikkeket dobnak viszza? Érdekelnének hasonló oldalak!
2009. máj. 10. 07:52
 29/57 anonim ***** válasza:
72%
Van valaki aki itt ír cikket és elküldték a kifizetését? Mert ha igen, akkor legalább van egy esély hogy nem átverésről beszélünk, úgyhogy jelentkezzen akit kifizettek.
2009. máj. 11. 19:47
 30/57 anonim válasza:
72%
Szóval sikerült a 30as limitet átlépnem, már 1500ft körül jár a pénzem. Most oldal karbantartás miatt nem lehet cikket küldeni. Kíváncsi leszek milyen lesz, esetleg megújul... Szerintem nem lehet kiesni csak azért mert miattuk nem lehet cikket beküldeni. Ellenben lehet kereskedni a cikkekkel. Nem nagy pénzek, de ez is valami. A kifizetésekkel kapcsolatosan érdemes elolvasni a tudnivalókat. Pl paypal esetén 5eft-tól van kifizetés, és ha jól emlékszem sima bankszámlára 30eft-tól. Hogy elérhetjük-e ezt a szintet? Ki kell próbálni. Én kíváncsi vagyok, ezért csinálom, no meg persze szeretek írni, kifejteni a gondolataimat. Mindenkinek aki ott (is) beregizett és ír sok sikert kívánok!
2009. máj. 12. 08:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!