Hallottatok már az oldala.biz-ről? Ez egy internetes otthoni álláslehetőség. Én nem látok benne veszélyt, vagy átverést, de nem ismerem. Tapasztalatok?
Olvasva a Ti tapasztalataitokat, már örülök, hogy én a 10 cikk megírása után leregisztráltam, mert ez valóban egyenlő a semmivel.
Igen, én is azt gondolom, hogy saját oldalt kell nyitni, és azon elhelyezni a cikkeket, és ha ott valaki rákattint a hirdetésre, akkor ténylegesen az oldal működtetője kapja a pénzt.
Elméletileg.
A google-vel kell felvenni a kapcsolatot.
Nem hiszem, hogy bármi problémád lehetne, ha azokat a cikkeket használod fel a saját oldaladon, amit ezeknek a szenyóknak küldtél be.
Így is van! Én közben el is kezdtem a saját kis oldalaimat, csak gondoltam ez is jól jöhet még mellette, de nem így lett ugye.
A saját oldalaimmal már ezen a héten 20 dollárt kerestem, ami szerintem az oldala.biz-zel kb fél, vagy 1 év alatt jött volna össze, ha hagyják.
Hogyan csináljátok ezt?
Nagy vonalakban letudnátok írni?
Szia!
Weboldalakat csinálok, cikkeket írok rá és teszek rá google hirdetéseket. (Google Adsense)
A Google hirdetésekre ha kattintanak, akkor az fizet nekem, mivel én vagyok a hirdetés megjelenítője.
Van egy könyv, amiben minden benne van, de nem tudom ide betehetem-e a linkjét, mert lehet, hogy kitörlik a bejegyzést.
Ha érdekel, akkor e-mailben elküldöm, hogy mi a linkje.
Én most heti 20 USD körül keresek vele, de szeretném elérni a napi 20 USD-t az már elég kellemes...
Ajánlott olvasnivalók:
Adsense blog, Google Adsense, keresőoptimalizálás, linkmarketing...
Köszönöm a válaszodat!
Érdekel a könyv címe is és a saját tapasztalatod.
Kíváncsiságom felkeltette a dolog, de nekem ez még újdonság.(?????..sok-sok naiv kérdés)
A prívát válaszodat is szívesen olvasnám.
Üdv:vied
Szia!
Kérlek nekem is küldd el a könyv címét, előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!