Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hallottatok már az oldala.biz-...

Hallottatok már az oldala.biz-ről? Ez egy internetes otthoni álláslehetőség. Én nem látok benne veszélyt, vagy átverést, de nem ismerem. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 20. 22:41
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ennek szerintem sincs jövője, viszont írtam több mint 40 cikket és ost elvették az összes pénzt, mivel újra adsense-es lett a dolog. Hát azt hiszem én úgy fogok csinálni, hogy felteszema saját oldalamra cikkeket amiket nekik írtam. Én nem kaptam meg a pénzemet érte, tehát ők sem érdemlik meg hogy csak nálluk legyenek a cikkek. Nektek mi a véleményetek? Tudom hogy ki kellet pipélni ott zat a dolgot, de hivatalos szerződés nincs Igy nem tudnak semmit csinálni. Igaz? Szerintem ti is így kellene tegyetek!
2009. jún. 12. 17:00
 42/57 A kérdező kommentje:

Olvasva a Ti tapasztalataitokat, már örülök, hogy én a 10 cikk megírása után leregisztráltam, mert ez valóban egyenlő a semmivel.

Igen, én is azt gondolom, hogy saját oldalt kell nyitni, és azon elhelyezni a cikkeket, és ha ott valaki rákattint a hirdetésre, akkor ténylegesen az oldal működtetője kapja a pénzt.

Elméletileg.

A google-vel kell felvenni a kapcsolatot.

Nem hiszem, hogy bármi problémád lehetne, ha azokat a cikkeket használod fel a saját oldaladon, amit ezeknek a szenyóknak küldtél be.

2009. jún. 12. 21:39
 43/57 anonim ***** válasza:
78%

Így is van! Én közben el is kezdtem a saját kis oldalaimat, csak gondoltam ez is jól jöhet még mellette, de nem így lett ugye.

A saját oldalaimmal már ezen a héten 20 dollárt kerestem, ami szerintem az oldala.biz-zel kb fél, vagy 1 év alatt jött volna össze, ha hagyják.

2009. jún. 14. 13:50
 44/57 anonim ***** válasza:
72%
Viszont nem azokkal a cikkekkel, amiket oda írtam, hanem sajátokkal, egyedi megfogalmazásban. Már csak azért sem, mert a google nem szereti az azonos (szó szerint azonos) tartalmat, vissza fog rangsorolni és nehezebb előre kerülni. Nekik is emiatt volt fontos.
2009. jún. 14. 13:52
 45/57 anonim válasza:
72%

Hogyan csináljátok ezt?

Nagy vonalakban letudnátok írni?

2009. jún. 15. 23:26
 46/57 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Weboldalakat csinálok, cikkeket írok rá és teszek rá google hirdetéseket. (Google Adsense)

A Google hirdetésekre ha kattintanak, akkor az fizet nekem, mivel én vagyok a hirdetés megjelenítője.

Van egy könyv, amiben minden benne van, de nem tudom ide betehetem-e a linkjét, mert lehet, hogy kitörlik a bejegyzést.

Ha érdekel, akkor e-mailben elküldöm, hogy mi a linkje.

Én most heti 20 USD körül keresek vele, de szeretném elérni a napi 20 USD-t az már elég kellemes...

Ajánlott olvasnivalók:

Adsense blog, Google Adsense, keresőoptimalizálás, linkmarketing...

2009. jún. 25. 10:51
 47/57 anonim válasza:
72%

Köszönöm a válaszodat!

Érdekel a könyv címe is és a saját tapasztalatod.

Kíváncsiságom felkeltette a dolog, de nekem ez még újdonság.(?????..sok-sok naiv kérdés)

A prívát válaszodat is szívesen olvasnám.

Üdv:vied

2009. jún. 27. 08:41
 48/57 anonim válasza:
72%

Szia!

Kérlek nekem is küldd el a könyv címét, előre is köszönöm!

2009. jún. 28. 18:14
 49/57 anonim válasza:
100%
Magasröptű lehet a cikkek színvonala......, házidolgozatok szuper naíva karakterben.
2010. júl. 3. 06:34
 50/57 anonim ***** válasza:
Eltelt egy év, vajon mi a helyzet?
2010. júl. 3. 06:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!