Onlinepenzkereses. Net? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 20:45
2/12 anonim válasza:
Tipikus átverés, van ,hogy 24szer nemjön ki a piros:) plusz a gépi rulett akkor vesziel a pénzed amikor akarja. Válaszd inkább a hyipeket a kaszinó helyett: primfix.blog.hu
3/12 A kérdező kommentje:
De írja, hogy emiatt kell legalább 60eurót felrakni, inkább 75. És hogy naponta maximum 370-80 eurót kaszinózzunk össze. :)
2011. aug. 22. 23:07
4/12 anonim válasza:
Mit mondjak. Csináld csak.
Majd írj ide vissza 1 hónap múlva.
(régen a Déli Pályaudvarban volt nyilvános net, szóval ez nem lehet gond)
5/12 anonim válasza:
Ezzel az a gond, hogy végtelen mennyiségű pénzzel mehetnél csak tutira, illetve pont emiatt a trükk miatt az online kaszinók maximalizálják a megtehető téteket (ha pl. belépsz egy asztalra ahol 1,2 dollár a min, ott max 100 dollárt tehetsz fel, elég könnyű kiszámolni hogy hány kört tudsz veszíteni, amíg még pluszba maradsz, nem túl sokat...
6/12 A kérdező kommentje:
De offline tényleg kipróbáltam és működött a dolog. :-\
2011. aug. 24. 18:25
7/12 A kérdező kommentje:
Meg állítólag épp ez a kulcsa, hogy csak 1 dollárokat szabad felrakni és azt duplázni.
2011. aug. 24. 18:33
8/12 anonim válasza:
igen 1 dollárokat, nézd csak: van 100 dollárod fenn, vajon hány vesztes kört tudsz lejátszani?
1,2,4,8,16,32,64...ennyi, aztán bukta a 100 dollárod, mert nem folyton egy dollárt kell duplázni, annak semmi értelme, kicsit gondold át...
9/12 anonim válasza:
Én is kipróbáltam és egy órán át játszottam vele de egyszer sem futottam túl a 64en...Én azért próbáltam ki mert nagyon szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de meggyőzött amikor kipróbáltam...és lehet bármilyen számolgatás és kalkulálás amikor ott vagy és élesben játszol annál nincsen biztosabb...
10/12 anonim válasza:
Szia! Kipróbáltam, 0,10centes minimummal, 28eurós befizetéssel. Ez ugyebár 1eurós minimum esetén, 280 eurós befizetésnek számít. A helyzet az, hogy egy ideig nyertem, de aztán az egész elúszik, főleg mert nem hagynak nyerni. Tényleg átverés! Akár mennyi pénz sem elég. Megoldják, hogy veszíts! Pl.: nálam kiírtak egy ilyet, hogy időkorlát, lépjek be újra. Ezzel 6eurót veszítettem, holott belépéskor nem regéltek semmilyen időkorlátról, se a cassino adatlapján sem. Szóval hidd el, hogy a cassinósok sem hülyék. Engem inkább a kíváncsiság hajtott, mint a nyerési vágy. Bár jó lett volna ha ez ilyen könnyen megy. De amint a képlet is mutatja az élet nem ilyen egyszerű. :) Ha kipróbálod biztos, hogy te is veszíteni fogsz! Ja és a próbajáték alatt könnyebb nyerni akárki akármit mondd. Élesben elbuksz mindent! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!