Hogyan tudnék kitörni a szegénységből?
Hát akkor keressél szerényebb albérletet.
Én a csóró (igaz, saját) panelomért nem fizetem ennek a felét, oszt' az is két szoba. Keress valami hasonlót. Egyikben lehetnétek ti, a másikban meg a gyerek.
Te, ha 110et ki tudsz adni albérletre, nem vagy olyan szegény. Költözzetek olcsóbba, máris marad fenn némi pénz. Mi egy másfél szobás lakásban lakunk a párommal, valamint a tesómmal és sógorommal, és ritkán megy havi 80 fölé az albérlet plusz rezsi. Mindezt ráadásul Budapesten!
Olvasgasd el a gazdagmami.hu oldalt. Sok jó tippet ad kismamáknak internetes vállalkozás indításához. Kezdetnek kitalálsz egy témát, egy ingyenes tárhelyre csinálsz weboldalt és kiraksz google hirdetéseket. Bizonyos bevétel alatt (havi 200 ezer, ha jól tudom) csinálhatod magánszemélyként, nem kell vállalkozónak lenni hozzá.
Találd fel magad. Gyanítom, hogy van ott még miből lefaragni, hogy több pénzetek maradjon, amit be lehet fektetni.
Menj külföldre,legyen egy jó szakmád.
Erre válaszoljon valaki,hogy fillérekre miért kell gyereket vállalni?
Előbb szerintem karrier kellene aztán gyerek,persze mindenki másképp csinálja aztán megy a rinyálás,van ma már gumi meg gyógyszer.
Kérdező tűzzél ki célokat és dolgozz meg érte,mi akarsz?Mi érdekel?
Előre szólok a 8-órás alvást gyorsan felejtsd el,én van,hogy tanulás miatt 3 órákat alszok,be kell tudni sok pénzt nem osztogatják ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!