Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Én nyertem meg a lottót,mire...

Én nyertem meg a lottót,mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Teljesen laikus vagyok a pénzzel kapcsolatosan, 3.lottóm volt…

Random számokkal játszottam esdig a 3 szelvényem.

Első lépés egy lakás, mert albérletben lakom, folytatom tovabb az egyetemet, és veszel egy autót, de tovabb?

okt. 20. 15:42
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
31%

Ingatlanokba érdemes befektetni és kiadni, nem muszáj lakásokat, lehet telket, üzlethelyiséget, ilyesmit és kiadod szépen bérbe. Ezekből lesz bőven annyi pénzed éves szinten hogy baromi kényelmesen megélj belőle és csináld azt amit szeretnél.

Ha meg megszorulsz évekkel később még mindig eladhatod.

Meg azért számtalan más lehetőség van elverni ennyi pénzt. Utazgatni ide-oda világot látni, és még sorolhatnám nap estig.

okt. 20. 16:59
 12/31 A kérdező kommentje:

összeírtam már egy listát, hogy mik amikre fixen költők.

1. lakás max 100milliógi, szegeden, hisz itt járok egyetemre.

2. egy autó valószínűleg valami elektromos, nézegetem a tesla autókat. 20millió körül.

3. utazok egyet, mert még soha nem voltam külföldön. nagyjából 4-5 millió forint.

5. megcsináltatom a fogam, van 3 hiány, és csámpás, nagyjából 1-2 millió forint.

6. veszek egy fényképezőgépet, és elkezdek a hobbimnak élni, nagyjából 3millió forint.

ez kb 130-150millió forint.

okt. 20. 17:02
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ulepedni legalább egy évig. Arra az egy évre tegyél félre egy előre meghatározott összeget, mondjuk 50 millió forintot. Abból is luxus körülmények között elleszel amíg eldontod. Közben keress tanácsadókat és befektetési lehetőségeket.

Ekkora összegnél nem kell nagyon rizikós befektetés ahhoz, hogy életed végéig kitartson.

És mivel én adtam az első (és egyetlenegy) használható tanácsot megdobhatnal 10 misivel :)

Ja, és majd had lássam a nyertes szelvényt feltöltve :D

okt. 20. 17:31
 14/31 anonim ***** válasza:
36%
Tesla? Megveszed és eladni nem tudod 2-3 év mulva
okt. 20. 17:31
 15/31 A kérdező kommentje:

Termeszetesen holnap irok,hogy mit beszeltem telefonon.

Adok 10milliot

okt. 20. 17:34
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Először átgondolnám az egyetemet.. főleg a szegedit.. persze kérdés milyen szakon vagy és mennyi van még hátra.

It vagy gazdasági szak még oké.

Szükséged lesz egy pénzügyi tanácsadóra, ha nem vagy jártas ebben, csak ne reklámozd, hogy mennyi pénzről van szó. Ingatlanok jók lehetnek, de macerával is jár. Inkább részvény meg államkötvény alapok, amíg bele nem tanulsz.

Ha sok pénzem lenne végül valami olyan helyre fektetnék, ami egybeesik a hobbimmal/érdeklődési körömmel. Ez lehet űrkutatás, egészségvédelem, környezetvédelem stb.

okt. 20. 17:50
 17/31 anonim ***** válasza:
20%

Keresnék pénzéhes, félindinián, perui lányokat...

A pénz többi részét meg csak elszórnám.

okt. 20. 17:55
 18/31 A kérdező kommentje:
Tortenesz szakon vagyok
okt. 20. 17:56
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
#9 mi a weboldal címe?
okt. 20. 18:09
 20/31 anonim ***** válasza:
18%
Akarsz ismerkedni?
okt. 20. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!