Én nyertem meg a lottót,mire számíthatok?
Teljesen laikus vagyok a pénzzel kapcsolatosan, 3.lottóm volt…
Random számokkal játszottam esdig a 3 szelvényem.
Első lépés egy lakás, mert albérletben lakom, folytatom tovabb az egyetemet, és veszel egy autót, de tovabb?
"passzív bevételeimből élek évek óta, pedig csak 6 számjegyű tőkével kezdtem"
Aha, azt megnézném, hogy 9 999 999 Ft-ból, hogy hozol ki egy megélhetést.
Kezet foghattok a kérdezővel.
7-es, 9 999 999 az 7 számjegy, nem 6, nem erősséged a matek?
Kevesebb mint 1 millióval és friss gazdaságinformatikus végzettséggel kezdtem, ha hiszed ha nem. Leírhatom hogy hoztam ki, csináld utánam vagy csak irigykedj tovább. Készítettem egy weboldalt (ha hülye vagy a programozáshoz párszáz ezerért összerakja neked a webfejlesztő, nyugi) amin különböző kézműves termékeket kínálok. Kezdetben én kerestem hozzá vállalkozókat akik nagyon szép dolgokat készítenek de reklámra és portfólióra nem telt nekik/nem érte meg így nem találták meg a célközönségüket, mára már ők keresnek meg engem hogy fel szeretnének kerülni a termékkínálatba. Saját raktár nincs, közvetlenül a vállalkozó postázza a terméket, a weboldal csak a rendeléseket veszi fel és továbbítja. 20% részesedés havi több milliós forgalomnál nem rossz passzív jövedelem és csak a karbantartásra, domainre kell költeni kb 4-5 ezret havonta meg 1 max 2 óra melót kényelmesen otthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!