Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Én nyertem meg a lottót,mire...

Én nyertem meg a lottót,mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Teljesen laikus vagyok a pénzzel kapcsolatosan, 3.lottóm volt…

Random számokkal játszottam esdig a 3 szelvényem.

Első lépés egy lakás, mert albérletben lakom, folytatom tovabb az egyetemet, és veszel egy autót, de tovabb?

okt. 20. 15:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Jelentkezel regenyiro versenyre, mert tul sok a fantaziad
okt. 20. 15:47
 2/31 A kérdező kommentje:
Rendben, de komolyan en nyertem meg..(nem poen)
okt. 20. 15:50
 3/31 anonim ***** válasza:
86%
.. holnap reggel felébredsz, mert bilibe lóg a kezed.
okt. 20. 15:50
 4/31 A kérdező kommentje:
Rendben
okt. 20. 15:51
 5/31 anonim ***** válasza:
37%
Befektetés hogy a kamatokból/passzív jövedelemből kényelmesen megélj.Attól függ hogy mibe érdemes fektetned hogy mekkora összeg marad a leírtak után. Én is a passzív bevételeimből élek évek óta, pedig csak 6 számjegyű tőkével kezdtem. Ne dolgozz a pénzért hanem a pénz dolgozzon érted. Aki dolgozik annak nem marad ideje pénzt keresni.
okt. 20. 16:17
 6/31 anonim ***** válasza:
20%
Kuld a fotot a szelvenyrol es elhiszem
okt. 20. 16:24
 7/31 anonim ***** válasza:
68%

"passzív bevételeimből élek évek óta, pedig csak 6 számjegyű tőkével kezdtem"

Aha, azt megnézném, hogy 9 999 999 Ft-ból, hogy hozol ki egy megélhetést.

Kezet foghattok a kérdezővel.

okt. 20. 16:25
 8/31 A kérdező kommentje:
Nyilvan befotozom… amint elkuldtek a penzt bekuldom ide a kepet, addig nem…
okt. 20. 16:26
 9/31 anonim ***** válasza:
0%

7-es, 9 999 999 az 7 számjegy, nem 6, nem erősséged a matek?

Kevesebb mint 1 millióval és friss gazdaságinformatikus végzettséggel kezdtem, ha hiszed ha nem. Leírhatom hogy hoztam ki, csináld utánam vagy csak irigykedj tovább. Készítettem egy weboldalt (ha hülye vagy a programozáshoz párszáz ezerért összerakja neked a webfejlesztő, nyugi) amin különböző kézműves termékeket kínálok. Kezdetben én kerestem hozzá vállalkozókat akik nagyon szép dolgokat készítenek de reklámra és portfólióra nem telt nekik/nem érte meg így nem találták meg a célközönségüket, mára már ők keresnek meg engem hogy fel szeretnének kerülni a termékkínálatba. Saját raktár nincs, közvetlenül a vállalkozó postázza a terméket, a weboldal csak a rendeléseket veszi fel és továbbítja. 20% részesedés havi több milliós forgalomnál nem rossz passzív jövedelem és csak a karbantartásra, domainre kell költeni kb 4-5 ezret havonta meg 1 max 2 óra melót kényelmesen otthonról.

okt. 20. 16:45
 10/31 anonim ***** válasza:
0%
(még csak eredeti ötlet se volt, a deviantart és etsy ihletett meg)
okt. 20. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!