Babaváró mire számíthatok?
Üdv!
Segítséget/tájékoztatást szeretnék kérni Babaváró hitellel kapcsolatban!
A napokban szeretnénk menni fel venni a hitelt és ha lehet a maximális 11 millió Ft-ot
Jelenleg van 7 millió Ft hitelem szabad felhasználású személyi kölcsönöm (annó ebből vettem az ingatlanomat) nyilván ezt rendezni szeretném a babaváróból!
A kérdésem hogy az MBH-nál van e esély rá ?
Illetve hogy a maximális összeget kapjuk e meg?
És melyik bankhoz érdemes menni ami rugalmas?
1) Érdemes rákeresni a babaváró hitel igénylésének feltételeire
2) JTM mutató fogalmát megnézni
3) Megnézni a kettőtök jövedelmét és a jelenlegi törlesztés(ek) összegét. Ennek alapján lehet következtetni, hogy mire lehet számítani a hitelbírálatnál.
Ez nem a bank rugalmasságán múlik, külön szabályozva vannak a feltételek babavárónál (és a csoknál is), amiket a banknak vizsgálni kell a hiteligényléskor. Ha ezek alapján rendben lenne, akkor nem érdemes túlgondolni a dolgot.
Köszönöm a hasznos válaszodat!
Csak az én keresetemet nézem figyelembe mivel a párom jelenleg terhességi táppénzen van és úgy tudom hogy vannak bankok akik már ezt nem fogadják el jövedelemnek!
450E ft-ot adtam meg mi t havi nettó jövedelem, és kB a jelenlegi havi hiteleim kiadása az kB összesen 160E Ft
Ha a babavárót megkapom és kifizetem a hiteleket amiket szeretnék, akkor babaváró havi részlettel együtt lesz az összes hitel kiadások kB 100E ft
Az, hogy te mit akarsz csinálni a pénzel (konkrétan, hogy kifizeted a másik hitelt és még jobban is jársz), ahhoz a babaváró ügyintézőnek és a mögötte lévő hitel kiértékelő csapatnak semmi köze sincs. Ők azt nézik, hogy a jelenlegi hiteled és a babaváró törlesztőjével együtt a havi fizetésed x része megmarad-e a kiadásaid után és ennyi.
Egyébként amikor majd a hitelt ki akarod fizetni, teljesen máshol kell intézni. Lakáshitelezővel kell beszélni a bankban, aki ad egy végtörlesztős kimutatást (mivel a hitel napi kamattal megy) és alig pár napod van azt kiegyenlíteni.
férjemnek volt személyi kölcsöne 2 db egy 7,5 és egy 1milliós.
havi jövedelme 425ezer forint, a 2 hitel törlesztő 155ezer és 29ezer, a kisebbet nem váltottuk ki. én GYED-en vagyok mellette táppénzen várandósság miatt. mi megkaptuk 1 hónapja
Utolsó válaszoló szabad kérdezni, hogy mennyi idő volt a bírálat és folyósítás?
Köszönöm szépen
bocsi 5-ös csak most látam a kérdésed, 4-es vagyok.
2 nap múlva a számlán volt a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!