Hogyha 70-80 millió forintot szeretnél készpénzben felvenni otp számlámról mekkora díjra számíthatok?
Rohadt sokba. Most írhatnám, hogy google a barátod..... De most jókedvem van, úgyhogy kikerestem neked, milyen érdekes, az OTP honlapján fent van, nahát! A díjcsomagot azért nem tudhatom helyetted. Egyet kiválasztottam:
Smart díjcsomagban:
Bankkártya nélkül fiókban forintban 1,2 %
bankkártyával saját ATM-ből 118 Ft + 1,49 %
bankkártyával idegen ATM-ből 1174 Ft + 0,6 %
bankkártyával saját fiókban 236 Ft + 1,49 %
bankkártyával idegen fiókban 1291 Ft + 0,6 %
bankkártyával postán 355 Ft + 1,49%
Most majdnem kiszámoltam, de na :D
Annyit még elárulok, hogy ATM-ből maximalizálva van díjcsomagtól/banktól függetlenül a naponta felvehető összeg 1 millió forint.
Mármint én? Vagy te?
Egyébként meglep hogy nem találtál épkézláb választ, minden díjcsomagnál le van írva a készpénz felvétel díja.
Nagyjából 1.2M egyébként.
#9 Ingatlanvásárlásnál esetleg a foglalót kell készpénzben adni, a többi utalás. És az ingatlan tranzakciók többségében úgyis hitel van, a bank meg nem fog készpénzben fizetni az eladónak, szóval mindenképp kell a bankszámla.
Ha olyan begyepesedett emberrel lenne dolgom, aki csak készpénzt hajlandó elfogadni de mégis érdekelne az ingatlan, akkor megmondanám neki, hogy "Oké papa, de akkor 3 millióval kevesebbért kell csak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!