A bank hany millio ft keszpenzbefizetesnel jelenti a tranzakciot a NAVnak ? (Sajat szamlara torteno befizetes)
Nem jelentgetnek csak ugy. Pénzmosási protokoll van javarészt a neten fellelhető miből áll. Ha bemész befizetsz 10 milliót max megkerdik hogy honnan van. De néha nem. A választol és kedvtol függ hogy jelentik vagy tovább nyomoznak vagy semmi.
Ha utalsz országon belul senkit se érdekel mert mindkét fél ellenőrzött túlkeppen nincs ok nézegetni, nem bűncselekmény az utalás.
Ha kajmán szigetekről kapsz rendszeresen sok kis összeget az már gyanús , az is ha keveset befizetsz de rendszeresen és összevissza hülye országokba utalsz.
Kb ennyi, ha itthon az utalasokat jelentenek összeborulna a rendszer.
Ez biztos ?
Havonta 3 milliot lehet befizetni jelzes kuldese nelkul ?
Igen, de mint írtam akkor se jeleznek.
Bár ha elolvasod a szabályzatot feltűnhet hogyha 3 milliót befizetsz aproban 1-2-3 ezresekben akkor az újra gyanus.
99 százalékban nem de nem tudom , mint írtam ügyintéző dönti el, a pénzmosási szabályzat alapján .
De tedd be két részletben 3 hét eltéréssel ha parazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!