Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vannak rajtam kívűl meg...

Vannak rajtam kívűl meg olyanok akik semmilyen örökségre pl nagyszülőktől nem számíthat, vagy igen az még egy használt autó árát se éri el?

Figyelt kérdés

Sajnos az élet ugy hozta, hogy semmit se fogok örökölni, rajtam-rajtunk(testvérek) kívülálló okok miatt, nemugy mint barátaink, osztálytársak akik a mama paneljét vagy kulvárosi hazát fogják megkapni, igy hatalmas előnnyel indulnak az életben. Nekem mint fiatal felnőttnek ilyen bérek mellett el kell fogadnom hogy soha nem lesz saját lakásom?! Vannak mások is akik ebben a cipőben járnak. Mert a környezetemben nem nagyon látok ilyet. Szinte mindenkinek kinéz valamilyen ingatlan örökség....

Szomorú ez igy nagyon

okt. 3. 20:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Pont ez az, amitől ördögi az egész, a hamis bűntudatkeltésre építenek. Egy empatikus embernek ez dilemmát okoz, mivel sajnáltatják magukat. Csak egy észrevétel: a kérdésedben szerepel, hogy mások örökölnek lakást, te pedig nem, és ez nyilván igazságtalanságnak éled meg, az is. A migránsok ha az államtól egyértelműen előjogokat kapnak, a honpolgárok pedig semmit, az nem igazságtalan? Mint pl. lakáshoz jutás, munkához jutás, orvosi és rendőrségi bánásmódban kivételezés. A határon átlépők nagy része életerős harcképes férfi, és honnan van okosmobiljuk? Ha megkéselnek európaiakat a rendőrség miért hagyja futni őket?

A trójai falovat tolják épp be Magyarországra! A migránsok nem ártatlan báránykák, előveszik a késeiket, ahogy egyre több külföldi hír szól erről, és gyerekkoruktól olyan nevelésmódban részesültek, hogy aki nem az iszlám követője, az méltó a halálra! Gyerekként vallják ezt mély meggyőződéssel, beléjük nevelték! (Pl. Franciaország már elesett, onnan jött embertől interjú: https://www.youtube.com/watch?v=B69MojL5NoY )

Ránk is ez vár, ha nem ismerjük fel a cselt és hagyjuk.

(Ha itt migránsszállót építenek és új gyárakat a migránsoknak, miért ne tudnák a hazájukban vagy ottani környéken építeni? Hely lenne rá.) Nekik a földünk kell, mi pedig nem, ez a valós helyzet.

okt. 13. 10:04
 22/22 A kérdező kommentje:
Van benne igazság
okt. 13. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!