Amikor panaszlevelet írtok egy cégnek, akkor azt támadó hangnemben írjátok?
"Most már a társadalom érző, teljes jogú tagja lettem?"
Nem, leginkább egy befolyásolható proli lettél, akivel simán meg lehet vetetni bármit dupla áron.
Az, hogy normális hangnemben jelzem a problémát.
Most te jössz
"... akivel simán meg lehet vetetni bármit dupla áron."
Az az érzésem, hogy a kicsinyes a gyűlölködés még a szokásos gondolkodási képességedet is lecsökkenti. :-(
Két ropit kaptam kettő áráért. A ropi nem romlékony. Megettem másnap. Vagy kicsit később, már nem emlékszem.
Először meg kellene egyeznünk, hogy egyáltalán miről beszélünk. Mert leírtam egy példát egy teljes jól működő gépről, majd te ezt átköltötted úgy, hogy a gép meghibásodott.
Szóval leírom a szerintem helyes lépést arra az esetre, amikor már a gép megtöltésekor a megtöltő ember pontosan tudja, hogy a belerakott termékek legalább 20 százaléka nem fog kiesni annak az embernek, aki fizetett érte. Azonnal betiltani ezeket a gépeket és jókora büntetést fizetniük az üzemeltetőknek.
Remélem megkaptad a kérdésedre a választ.
De a megtöltő ember nem tudja, hogy majd pont 20% nem fog kiesni.
Itt most arról beszélgetünk, ha probléma merül fel akkor mi lenne a helyes lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!