Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amikor panaszlevelet írtok...

Amikor panaszlevelet írtok egy cégnek, akkor azt támadó hangnemben írjátok?

Figyelt kérdés
szept. 4. 18:20
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Szóval eljàtszátok a buta, naiv embert, aki beszopja, hogy a cég nem akarja őket átverni, egyszerűen csak figyelmetlen volt. Hát ez is egy lehetőség.
szept. 4. 19:44
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha leírod, hogy mi a gond, talán konkrétabbat is lehet írni.
szept. 4. 19:47
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Látszik te valami savanyodott őskövület vagy. Vagy nagyon rossz helyen élsz.

Lehet megvannak még azok a helyek ahol notóriusan átverik az embert, de szerencsére a normális helyeken nem így tesznek és ha valami hiba van a gépezetben igyekeznek megoldanina helyzetet. Az elégedett ügyfél úgy is visszajön.

A besavanyodott parasztokért meg nem kár

szept. 4. 19:49
 14/45 A kérdező kommentje:
Legalább kiderült, hogy felesleges konkrét példát mondanom, mert úgyis csak az lenne rá a válaszotok, hogy az pont egy nem normális hely.
szept. 4. 19:56
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért írd le nyugodtan.

Vannak ezek a direkt kötözködő emberek.

szept. 4. 19:59
 16/45 krwkco ***** válasza:
100%

"Szóval eljátszátok a buta, naiv embert..."

9-es vagyok. Mondok egy példát, ami velem történt meg. Hosszú lesz, akit nem érdekel, ne olvassa.

Kb. 10 évvel ezelőtt vettem egy MOL Magnolia kötvényt. A MOL record date után 1-2 nappal. Ez egy olyan kötvény volt, ami mögött MOL részvények álltak és az osztalékot a MOL átküldte a kötvénykibocsájtónak, az meg továbbküldte a kötvénytulajdonosoknak.

Az értékpapírkezelő nem nekem fizette ki az osztalékot. A kötvény kb. 100 oldalas prospektusában kikerestem az idevágó részeket mely szerint nem a MOL, hanem a kötvénykibocsájtó record date-je számít, ami 6 nappal később volt. És ezért nekem jár az osztalék. Néhány levélváltás után megkaptam a kb. félmillió forintnyi eurót.

Ebben az ügyben ennyire voltam "buta, naiv ember"...

szept. 4. 20:17
 17/45 A kérdező kommentje:
Leszarom a példádat, ha neked hosszú gondolkodás után is csak ez jutott eszedbe, akkor valószínűleg totál antiszociális életet élsz. Ki kellene lépni csak egyszer az utcára és mondjuk találkozni egy italautomatával. Ha az italautomatában látod, hogy egy korábban megvásárolt ital nem esett ki, majd te is vásárolsz egy italt és az SE esik ki, akkor te komolyan elhiszed, hogy a cég nem tud róla, hogy a gép totál alkalmatlan az italkiadásra?
szept. 4. 20:41
 18/45 A kérdező kommentje:
Most jön majd részetekről a 300 forint miatt nyafogok "érvelés".
szept. 4. 20:43
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Mert ugye a gép az nem hibásodhat meg? És nem az a megoldás, hogy borítod az asztalt, hanem felhívod a telefont és szólsz, hogy sz*r a gép.

Melóhelyemen egyszer jártam így. Szólta ma főnöknek meg hívtam a gépen lévő számot is. Egyből jöttek, kérdezték ki volt a bejelentő. Mondom én. Kérdezték mit akartam venni, megmondtam, odaadták az aprót. Pedig csak 120Ft volt.

Máskor jártam már úgy, hogy a kóla akadt el a kiadónál. Ott elég volt megborítani egy kicsit a gépet és kiadta.

Ez valami paranoia lehet az embereknél, hogy ha valami nem működik és abból valamiféle hátrányod keletkezik akkor az csak azért van, mert szándékosan így csinálják.

szept. 4. 20:47
 20/45 krwkco ***** válasza:
100%

"valószínűleg totál antiszociális életet élsz."

Volt olyan esetem is, amikor a munkahelyi automatából nem esett ki a ropi. Ez jó példa lenne? Kellően szociális? Most már a társadalom érző, teljes jogú tagja lettem?

Igaz, hogy ebben az esetben nem írtam panaszlevelet. Vettem még egyet dupla vagy semmi alapon. És nyertem. A második kisodorta az elsőt is. :-)

szept. 4. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!