33 éves vagyok és sajàt ingatlanra gyűjtök màr nagyon rég óta.Spórolok,rengeteg mindenről lemondok mégis 25 milliót tudtam félretenni az évek alatt.Érdekelne màsok hogy csinàljàk,hogy lehet önerőből sajàt ingatlanhoz jutni?Sokat szorongok emiatt.
Figyelt kérdés
aug. 19. 12:51
21/49 anonim válasza:
Megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le, csak mert rosszabbul él, mint én.
22/49 anonim válasza:
Azért pontoznak le, mert egy nagyképű öntelt paraszt vagy. Mikor unod meg, hogy eljátszod a sziftverfejlesztőt? 0-24 ben online vagy, valószínű csak egy állástalan unatkozó vagy. Egyszerű troll akinek félrement az élete.
23/49 anonim válasza:
A tények bizony tények, még ha fáj is a szegényeknek.
25/49 anonim válasza:
Az valóban nagyon reprezentatív mérték. :) :) :) :) :) Ennyi ésszel nem csodálom, hogy ennyire irigy vagy...
26/49 anonim válasza:
Mire vagyunk irigyek? Az elmebajodra?
27/49 anonim válasza:
Nem tudom mire vagytok irigyek, a gondolom a tehetségemre, sikereimre, a gondtalan, kényelmes életemre. Különben nem pontoznátok le folyton a tényeket, amiket leírok. Dehát ugye a sikertelen csóró prolinak kevésbé fáj, ha megpróbál odaszúrni... Kár, hogy annyira nem vagyunk egy szinten, hogy a kislábujjamat sem tudja elérni... :) :) :)
28/49 anonim válasza:
Ja ugyanazt nyomod napok óta. Biztos rohadt felhőtlen életed lehet ha itt kell trollkodnod és ez a boldogságod. Irigylésre méltó élet.
29/49 anonim válasza:
#28: Téged még is nagyon foglalkoztat napok óta. Nem az első és nem is az utolsó rajongóm vagy. Kövess csak szépen, hátha fel tudsz szedni majd valami morzsát vagy csontot, amit leejtek. :)
30/49 anonim válasza:
Ne haragudj, de a stílusod mindent elárul. Intelligens ember nem szólja le a másikat így és nem vág így fel a vélt vagy valós sikereivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!