Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 33 éves vagyok és sajàt...

33 éves vagyok és sajàt ingatlanra gyűjtök màr nagyon rég óta.Spórolok,rengeteg mindenről lemondok mégis 25 milliót tudtam félretenni az évek alatt.Érdekelne màsok hogy csinàljàk,hogy lehet önerőből sajàt ingatlanhoz jutni?Sokat szorongok emiatt.

Figyelt kérdés
aug. 19. 12:51
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
63%
Kimentem küldföldre, kinn dolgoztam 10 évet, 80 millióval jöttem haza, ebből tudtam venni egy vidéki nagyvárosban egy házat. Azóta meg HO-ban dolgozok innen egy pesti multinak.
aug. 19. 14:09
 12/49 anonim ***** válasza:
32%

Már bocsi, de 33 évesen 25 millió az egészen jó.

Csak azt nem tudom, miért vártál idáig a lakásvásárlással. Nyilván egyedülállóként nem kell egyből 90nm-es családi ház, szóval már évekkel ezelőtt vehettél volna egy lakást és akkor még olcsóbban jöttél volna ki.

De most a 25 millióból 20-at bedobsz önerőbe, 15-18-at felveszel hitelbe, a maradék 5 millióból meg kifizeted az illetéket meg felújítod a kéglit.

aug. 19. 14:10
 13/49 anonim ***** válasza:
26%
Vegyél már fel lakáshitelt.. mire vársz? Amíg 100millió lesz egy 50 nmes panel???
aug. 19. 14:18
 14/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,nagyon sokat segítenek. Megmondom őszintén eddig féltem a hiteltől mert nem tudtam hosszabb tàvon dolgozni az egészségügyi àllapotom miatt ( ezt nem részletezném) szóval nem volt kiszàmítható jövedelmem. Gratulàlok mindenkinek akinek így vagy úgy sikerült teljesítenie ezt a nagy feladatot és köszönöm,hogy megosztottàtok a tapasztalataitokat.
aug. 19. 14:20
 15/49 anonim ***** válasza:
48%
#14: sajnos az idő ellened dolgozik. Idénre 7%-os lakásárnövekedést prognosztizálnak BP-re, a lakáshitelek ismét elindulnak felfelé...
aug. 19. 14:24
 16/49 anonim ***** válasza:
42%

"eddig féltem a hiteltől mert nem tudtam hosszabb tàvon dolgozni az egészségügyi àllapotom miatt"

Akkor hogy szedtél össze 25 milliót?

aug. 19. 14:56
 17/49 anonim ***** válasza:
29%

"#7: nem tudom észre vetted-e öcskös, hogy mégis enyém a leghasznosabb válasz... :) :) :) :) :)"

Én máshogy látom papa :) A taplóság nem egyenlő a hasznossággal.

aug. 19. 15:31
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg az ingatlan.com-on 6721 db eladó lakás és 18844 eladó ház van 25M alatt.

Ez a választék a hitel nélküli megoldásra. Ha az ember bevállal egy hitelt, akkor a találatok száma megtöbbszöröződik.

aug. 19. 15:48
 19/49 anonim ***** válasza:
11%
#16: gondolom örökség nagyrésze
aug. 19. 15:48
 20/49 A kérdező kommentje:
Nem,semmit nem kaptam és nem örököltem ezt mind én kerestem meg. Kijàrkàltam szezonmunkàra Ausztriàba.Aztàn dolgoztam évesben is,akkor tudtam félretenni.Most is kint dolgozom éves helyen.
aug. 19. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!