33 éves vagyok és sajàt ingatlanra gyűjtök màr nagyon rég óta.Spórolok,rengeteg mindenről lemondok mégis 25 milliót tudtam félretenni az évek alatt.Érdekelne màsok hogy csinàljàk,hogy lehet önerőből sajàt ingatlanhoz jutni?Sokat szorongok emiatt.
Már bocsi, de 33 évesen 25 millió az egészen jó.
Csak azt nem tudom, miért vártál idáig a lakásvásárlással. Nyilván egyedülállóként nem kell egyből 90nm-es családi ház, szóval már évekkel ezelőtt vehettél volna egy lakást és akkor még olcsóbban jöttél volna ki.
De most a 25 millióból 20-at bedobsz önerőbe, 15-18-at felveszel hitelbe, a maradék 5 millióból meg kifizeted az illetéket meg felújítod a kéglit.
"eddig féltem a hiteltől mert nem tudtam hosszabb tàvon dolgozni az egészségügyi àllapotom miatt"
Akkor hogy szedtél össze 25 milliót?
"#7: nem tudom észre vetted-e öcskös, hogy mégis enyém a leghasznosabb válasz... :) :) :) :) :)"
Én máshogy látom papa :) A taplóság nem egyenlő a hasznossággal.
Jelenleg az ingatlan.com-on 6721 db eladó lakás és 18844 eladó ház van 25M alatt.
Ez a választék a hitel nélküli megoldásra. Ha az ember bevállal egy hitelt, akkor a találatok száma megtöbbszöröződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!