33 éves anyuka vagyok egy évig még gyesen. Német nyelvtanár vagyok, milyen tevékenységet végezzek egy kis fizetéskiegészítésért?
Figyelt kérdés
A privàt tanìtàs màr nem megy mindenki angolt akar tanulni, van egy évem h kitalàljak valami "miniirodát".....2012. márc. 22. 15:32
1/5 anonim válasza:
csinálj fordításokat,meg feliratozásokat filmekhez
2/5 A kérdező kommentje:
Csak németül tudok, olyan filmeket is feliratoznak? ill van igény rà? hol érdeklödjek?
2012. márc. 23. 07:38
3/5 anonim válasza:
hát,torrentoldalakon vannak fennt filmek és ahogy nézem elég sok német film is van fent,de mind anyanyelven,felirat nélkül
sokan meg otthon fordítanak,emailon kapják meg az anyagot,majd ha kész,ugyanígy vissza
elég sok munkát kínálnak,utánnanéztem,google-be beírod,hogy német fordítói állás
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget élek a lehetőséggel
2012. márc. 24. 22:37
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget élek a lehetőséggel ;)
2012. márc. 24. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!