Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 33 éves vagyok és sajàt...

33 éves vagyok és sajàt ingatlanra gyűjtök màr nagyon rég óta.Spórolok,rengeteg mindenről lemondok mégis 25 milliót tudtam félretenni az évek alatt.Érdekelne màsok hogy csinàljàk,hogy lehet önerőből sajàt ingatlanhoz jutni?Sokat szorongok emiatt.

Figyelt kérdés
aug. 19. 12:51
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
65%
mások 15+ évre eladósodva, babaváró, csokot felvéve vesznek ingatlant, a párjukkal.
aug. 19. 12:56
 2/49 anonim ***** válasza:
65%
Önerő (esetedben 25 millió) + lakáshitel.
aug. 19. 13:03
 3/49 krwkco ***** válasza:
68%

"Érdekelne màsok hogy csinàljàk,hogy lehet önerőből sajàt ingatlanhoz jutni?"

Házasság és beígért gyerekek. A CSOK és egyéb állami pénzek eltorzítják az ingatlanpiacot.

Vagy a 25 millió az önrész és hitelt veszel fel. A hitel nem "ördögtől való". A lakás olyan szükséglet, amire az önálló élet kezdetétől felmerül az igény. Viszont egész életre szóló fogyasztás, aminek az ellenértékét majdnem egy élet alatt lehet megtermelni.

A pénz időbeli rendelkezésre állásának ezt az ellentmondását oldja fel a hitel.

aug. 19. 13:08
 4/49 anonim ***** válasza:
53%
már megint itt van a szorongó lakásnélküli...? vegyél egy lakást, elmúlik a szorongásod is, meglásd
aug. 19. 13:18
 5/49 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk úgy, hogy nem évekig gyűjtögettem. Amikor volt megtakarításom, azt arra költöttem, hogy megtanuljak vállalkozást építeni. vállalkozás meg 3 év alatt kitermelte a ház teljes árát (ettől függetlenül hitelre vettem)
aug. 19. 13:22
 6/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a vàlaszokat.
aug. 19. 13:40
 7/49 anonim ***** válasza:
18%
#4: Nem tudom észrevetted-e papa, de rajtad kívül mindenki tudott normális választ adni a kérdezőnek.
aug. 19. 13:41
 8/49 anonim ***** válasza:
60%
Én ugyanúgy 33 vagyok, és tök jól elvagyok lakás nélkül pedig vehetnék mondjuk kettőt. De tudom, hogy annál jobb dolgot is lehet venni…
aug. 19. 13:42
 9/49 anonim ***** válasza:
10%
#7: nem tudom észre vetted-e öcskös, hogy mégis enyém a leghasznosabb válasz... :) :) :) :) :)
aug. 19. 14:03
 10/49 anonim ***** válasza:
42%
Én egyébként az első ingatlanomat úgy vettem, hogy tudtam hogy hamarosan nagyon jól fogok keresni (junior szoftverfejlesztő voltam akkor), így hitellel vettem meg, aztán az eredeti futamidő töredéke alatt visszafizettem a hitelt. Aztán ezt a lakást sokszoros áron adtam el később, plusz az egyéb megtakarításaim miatt, amikor házat vettem már nem kellett egy forint hitel sem. Innentől meg már elég egyszerű a dolog, mivel nincs hitel rengeteget tudok félrerakni a fizetésemből, hogy befektetési célra vegyek lakásokat.
aug. 19. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!