Egy fiatal egyetemista pár mennyiből tud megélni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi azügyben, hogy egy fiatal friss egyetemista pár mennyiből tud megélni havonta? (Lakhatás, rezsit nem számítva). Bulizás, gyorséttermek stb offosak, low budget miatt. Tehát úgy gondolnánk, hogy saját magunknak készítjük a kaját. Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata?aug. 18. 20:59
42/45 anonim válasza:
38-as, te azt írtad 10.000 a kaja.
A kaja nem annyi.
Embere válogatja, hogy iszik-e kólát meg energiaitalt, mi is iszunk, de nem számolom bele a kajába. A fűszereket pedig fel fogod még használni. Értem én hogy 10.000-ret hagytatok a boltban, ami sok, de a kaja konkrétan nem annyi. Van aki spórol (mint az egyetemisták!) és nem vesz 2 liter kólat és energiaitalt.
43/45 anonim válasza:
Ne haragudj, de személyeskedésbe nem fogok belemenni. Szóval én itt le is zártam az egészet.
44/45 anonim válasza:
mindig is tudtam hogy az egyetemisták tudálékos okostojások akiknek fingjuk sincs az életről... de hogy ennyire nem képben lenni :D Ember, ott van a rengeteg étterem, ahol menük vannak, kb 800-1500 ft attól függ kell-e leves és rendes kaja, nem gyökér májkrém meg zacskós por leves. Vagy vegyél éthordót és csak hozd el, de a legtöbb ki is szállít.
45/45 anonim válasza:
Woltról rendeljetek, ha késik a futár van, hogy az egészet visszatérítik, reklamálnom se kell. Kupont is mindig adnak. Pont annyiba kerül rendelni, mint ha főznénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!