Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy fiatal egyetemista pár...

Egy fiatal egyetemista pár mennyiből tud megélni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi azügyben, hogy egy fiatal friss egyetemista pár mennyiből tud megélni havonta? (Lakhatás, rezsit nem számítva). Bulizás, gyorséttermek stb offosak, low budget miatt. Tehát úgy gondolnánk, hogy saját magunknak készítjük a kaját. Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata?

aug. 18. 20:59
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
62%
magyarul az a kérdés mennyi a kaja...? mér nem ezt írod szófosás helyett?.
aug. 18. 21:02
 2/45 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudod kiszamolni, hogy mennyit esztek egy honapban?
aug. 18. 21:17
 3/45 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ mennyit és milyen minőségű tápot zabáltok.
aug. 18. 21:22
 4/45 anonim ***** válasza:
75%
#2: Nekem is ez jutott eszembe. Milyen egyetemi szakra vesznek fel olyat, aki nem tudja kiszámolni mennyit költ kajára?
aug. 18. 21:46
 5/45 A kérdező kommentje:
Talán azért nem tudjuk kiszámolni mert eddig nem együtt éltünk hanem a saját családdal és ott pedig az alap kosztbol ettünk! Az ne is válaszoljon aki nem tapasztalatot ír köszi. Felesleges ide írnotok
aug. 18. 22:06
 6/45 anonim ***** válasza:
72%
Es mi honnan tudjuk, hogy itt milyen kosztot fogtok enni? Retardalt par vagytok?
aug. 18. 22:08
 7/45 IgaziÚriember ***** válasza:
89%
Veszel 25 tasak zacskós levest + 20 májkrémet és ezzel meg is oldod az étkezést az egész egyetemi karriered során, mert ilyen csekély kompetenciával kizuhansz az első hónapban.
aug. 18. 22:10
 8/45 A kérdező kommentje:
Hogyhogy milyen kosztot te észlény?! Mindent ami ehető írtam talán különleges elvárásokat??? Ne is írj többet ha ilyen nyomorék vagy
aug. 18. 22:10
 9/45 anonim ***** válasza:
7%
Egyetem mellett nincs idő főzni. Kiolvasztva borzalmas. Meki 150-200 ezer havonta egy párnak. Szívesen!
aug. 18. 22:22
 10/45 anonim ***** válasza:
69%

Az, hogy mindig főzni fogtok, fixen nem fog megtörténni. Meló+suli mellett nekem sem volt időm/energiám minden nap főzni. Egyetemen a bulit szintén nem tudod mindig kioffolni.

Azt mondanám, hogyha a rezsi, lakhatás nem ad bele, akkor olyan 250-300k, amiből elvan az ember.

aug. 19. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!