Egy fiatal egyetemista pár mennyiből tud megélni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi azügyben, hogy egy fiatal friss egyetemista pár mennyiből tud megélni havonta? (Lakhatás, rezsit nem számítva). Bulizás, gyorséttermek stb offosak, low budget miatt. Tehát úgy gondolnánk, hogy saját magunknak készítjük a kaját. Van valakinek esetleg hasonló tapasztalata?aug. 18. 20:59
11/45 anonim válasza:
10-es, mennyit eszel és iszol, hogy havi 300 ezret költesz/költetek kajára?
Nekem havi 120 a kaja (ebben van rendelés is meg nasi, pia), háztartási dolgok és még számlák is, bérlet, jegyek a balatonra, stb.
Kérdező, ha spóroltok akkor havi 100-ból kijön kettőtöknek a kaja, pia.
12/45 anonim válasza:
100 ezer karcsú összeg. Tiszteletem azok iránt, akik ennyiből táplálkoznak.
13/45 anonim válasza:
9-es kommentem miért nem volt hasznos? :(
14/45 anonim válasza:
Azért az se mindegy mennyi kaját hoztok otthonról és hazamentek e minden hétvégén.
15/45 anonim válasza:
Ha a legeslegolcsóbb megoldást nézzük hogy például zacskós levest esztek reggelire, ebédre, vacsorára, akkor az fejenként 3 darab 400 Ft-os zacskós leves egy nap. Csak ez havonta 75 ezer Ft. Nyilván hamar kórházba kerülnétek, ha csak ezen élnétek, tehát erről az összegről kell felfele számolni, ahogy növelitek a kajátok minőségét pl, zöldségekkel, gyümölcsökkel, húsfélékkel.
16/45 anonim válasza:
11-es, mi rengeteg halat, zöldséget, termelői sajtokat, növényi tejet fogyasztunk.
Egy bevasarlas kb. 60.000Ft.
Plusz számoltam bele éttermet is, hiszen nem kivitelezhető a minden napi fozes.
17/45 anonim válasza:
De ők egy egyetemista pár, spórolni fognak amúgyis.
19/45 anonim válasza:
Regisztráljatok be valami ingyen konyhára és akkor meg van oldva az ebéd. Estére meg vesztek egy zacskós levest 400 pénzért. Egy hónapban meg van a kajátok 25 ezerből.
20/45 anonim válasza:
Bocsánat a meki 200-250 ezer havonta nekünk, csak már én se nagyon tudom követni ezt a folyamatos inflációt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!