Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki ért a...

Van itt olyan, aki ért a sportfogadáshoz, évek óta csinálja profittal?

Figyelt kérdés
Bele szeretnék kezdeni komolyabban. Tenisz, foci stb. Segítséget akarok kérni.
aug. 15. 19:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19-es évek óta csinálom és nem nulláztam le magam, persze vannak rossz szériák, múltkor zsinórban 5 live fogadás elment, nem sikerült a fordítás egyiknek sem, meccslabdáról kaptak ki meg hasonló aztán a következő 6 viszont mind bejött így összességében profittal zártam és nem veszteséggel és ez a lényeg. Ja és ha veszítek akkor nem kezdek el kapkodni és tétet emelni hogy még többet bukjak, ez a kulcsa az egésznek hanem tartom tovább a stratégiát. Zsinórban 20 nem fog veszíteni mivel évek óta még soha nem volt ilyen, ez nem számít rövidtávnak.
nov. 25. 16:02
 22/30 anonim ***** válasza:
Ja és ha 8-10 tipp besülne egymás után azzal sem nulláznám magam mivel az egyenlegem csak egy töredékével játszom mindig.
nov. 25. 16:06
 23/30 anonim ***** válasza:

19 XD

Elsősorban nem vagyok a haverod, én okos emberekkel veszem magam körbe, továbbá 7 éve élek ebből, és körülbelül 50 ezer fogadást megtettem. Mikor jön a hosszútáv, ha én csak brutális mázlival vagyok nyereséges rövidtávon? Volt 20 tippes lose-streakem, nem estem kétségbe. Akkor sem, amikor 1 hét alatt kétmilliót buktam 200-300 tippen. Ez benne van.

nov. 25. 23:22
 24/30 anonim ***** válasza:
#23-mas azt megkérdezhetem hogy milyen összegekkel szoktál fogadni? Azért kibírni egy 20 as vesztősorozatot nem semmi. ÉN azt látom hogy rengeteg tőke kell elkezdeni sportfogadni.
nov. 26. 06:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem igazán áll össze a dolog. Azt írod csak a bankrollod kis részét forgatod meg.Akkor hogy tudsz abból megélni? Meg eleve itt irták több másik posztban,hogyha nagyokat nyersz akkor egy idő után lekorlátoznak. Jó nyilván làtatlanba azt írsz amit akarsz.Kamu
nov. 26. 07:54
 26/30 anonim ***** válasza:
Két különböző válaszoló van, engem még nem korlátoztak le, olyan óriási összegeket nem nyerek, napi 20, 40, 60 ezer mikor mennyit, van hogy semennyit meg persze olyan is van hogy veszítek de havi szinten több száz ezer összejön de emellett még van más bevételi forrásom is. És nem játszok nagy összegekkel, szingli szelvényeket 5 ezerért szoktam venni, ha valamiben nagyon biztos vagyok akkor arra ráteszek pár tíz ezret de többet nem tehát ha mondjuk elbuknék zsinórban 20 50 ezres fogadást amire egyébként még sose volt példa akkor is csak egy millát buknék összesen ami nem a teljes bankrollom. Aki 55 ezer szelvényt vett ő majd megmondja ha akarja hogy milyen tétekkel játszik, általában azt korlátozzák aki nagy összegeket nyer de van több fogadó iroda is illetve papír alapon nem tudnak korlátozni szóval nem kamu. Ha zsinórban 100 50 ezres fogadást buknék még akkor sem nullázódnék szóval amit írt 19-es az egy baromság, ha jól csinálod 8-10 rossz fogadás nem fog lenullázni csak ha telhetetlen vagy és azonnal vissza akarod nyerni a buktát. Én apránként rakom össze, ha napi 10-20 ezret nyerek átlagban az is tökéletes.
nov. 26. 17:42
 27/30 anonim ***** válasza:
A duplázós módszer nulláz ki mivel ha ezer forinttal kezded akkor a 10-nél már fél millát kéne felraknod, aki ezt játssza az valóban sokat bukhat 8-10- rossz tippel egymás után. Bár tippmixpron csak 100 ezret enged feltenni de többször meg lehet fogadni ugyanazt tehát egy millát is fel lehet akár tenni valamire több részletben.
nov. 26. 17:52
 28/30 anonim ***** válasza:

24: 40-50 ezreket rakok leggyakrabban. Vannak erősebb forrásaim, azokra felmegy akár a tízszerese is. Azért egy húszas lose streak nem olyan nagy szám. Inkább az a része zavar, amikor 14 napon keresztül 0/24 elérhető vagyok, hogy megrakjak 500 tippet 5 accounton, és akkor kiderül a végén, hogy -2 milliót ért a munkám. Inkább ezt nehezebb feldolgozni. Amikor 1-2 nagytétes meccsen ment el 2 millió, az nem volt olyan vészes.

25: nagy bankrollnak a kicsi része az ekvivalens lehet a kis bankroll nagy részével. :D Kb 200 Bet365 accountomat korlátozták le, 50-et egyéb irodákban, és Tippmixpron is legalább 30-at.

26: nem fogják fel, pedig neked eddig nem is volt értékelésed. Különben papíron is tudnak korlátozni. Nem kell féltened őket.

nov. 26. 18:38
 29/30 anonim ***** válasza:
És milyen szorzókat szoktatok megrakni átlagban? Mert aki írta hovy 40-50 ezer tippet rakott màr meg, annak hány százalékának kellett bejönnie,hogy jelentős legyen a nyeresége? Mert ha felraksz napi 20 tippet 5000 rel,abból mondjuk bejön 12-13, az kb lófing hozam.Arról nem is beszélve,hogy mi van ha nagy bukta van. TEHÀT hosszabb tàvon irtó nagy százalékkal kell jól tippelned még ahhoz is hogy szinte 0-n legyél, én még életemben nem làttam 40-50 % nál nagyobb tipphatékonyságú fogadót...
nov. 26. 19:27
 30/30 anonim ***** válasza:

Átlag 1,9-2,00 körül.

Napi 20 tippből 12 nyertes az 60% wr. Ha a tipphatékonyságot returnre érted, akkor valóban, 40-50% extrém kiemelkedő.

nov. 26. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!