Unibetről ti tudtok kiutalni pénzt? Vagy csak nekem nem működik?
Figyelt kérdés
aug. 13. 18:53
1/10 anonim válasza:
Kyc megvan?
Oda kered le amivel befizettel?
Most amugy vmi gond van a revos bwfizetesekkel, ha oda kerted le akkor valoszinu ez a problema
2/10 A kérdező kommentje:
Sima banki átutalással szoktam kivenni, pár nappal ezelőtt még minden rendben működött, most ez van
Hiába töröltem az előzményeket, inkognitó mód stb amit az ügyfélszolgálat írt nem sikerül kivenni
aug. 13. 19:22
3/10 anonim válasza:
Ebben az esetben kerdezz ra chaten. Valoszinuleg atmeneti unibet hiba es hamar megjavul.
4/10 anonim válasza:
kepfeltoltes.eu bazmeg 2024-ben xD te meg is érdemled, hogy nem tudod kiszedni a pénzed
5/10 A kérdező kommentje:
2. Ha tudsz segíteni akkor jelölj be iwiw en
aug. 13. 23:29
6/10 anonim válasza:
msn-en megtalálsz tippmixkirajvok néven
7/10 anonim válasza:
Különben én is pár napot adok neki, valószínűleg magától megjavul
8/10 anonim válasza:
Képfeltöltéssel mi a baj, meg mi ez a 2024ezés?
Az ilyen alkalmi képfeltöltős oldalak, ha a rajta szereplő dolgok nem magénjellegűek, semmi baj nincs. A célnak megfelelő.
Meg mikor égették a boszorkányokat, és "felvilágosulva" magyarázták, hogy ez már nem 1100, hanem 1101, na éppen ilyen a "már 2024 van" duma. Mellesleg 2022ben meg már 2022 duma volt.
9/10 anonim válasza:
Safari nem nyitja meg a linket, csak annyi. Meg amúgy vagy 8-10 éve gyazot használ kb minden haverom
10/10 anonim válasza:
A Safari elég ócska, 2024-ben illene valami modernebbre váltanod és akkor meg tudnád nyitni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!