Boltban vásárolt telefont visszavihetem, ha megbántam és nem tetszik?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy iPhone-t, nem tetszik, nem tudom, mit esznek rajta mások… Androidhoz vagyok szokva, nekem ez borzalom, illetve a sok pénzt se érte meg. Ha neten rendeltem volna, simán visszaküldeném.tegnap 22:43
1/23 A kérdező kommentje:
Szerintem aludni sem tudok majd, az egy dolog, hogy drága volt, de nem is tetszik… Android után meg fura is. Hogy lehettem ekkora hülye.
tegnap 22:48
3/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mit fogok tudni csinálni…
Elviselhetetlenül szar, mások ajánlották. Az előző középkategóriás Samsung sokkal jobb volt ennél.
tegnap 23:00
4/23 anonim válasza:
Nem köteles visszavenni, csak hiba esetén.
5/23 A kérdező kommentje:
Akkor mit tudok csinálni szerintetek???
tegnap 23:06
7/23 anonim válasza:
Ez kb olyan, mintha egy könyvesboltba visszavinned a könyvet, hogy bocsi, nem tetszett a befejező rész.
Add el használtkent (hiszen már használt), vagy pedig barátkozz meg vele.
Lányom gimis, neki is iPhone - ja van, ő imádja. Nekünk androidos, de nem is tudjuk kezelni mi sem az övét, illetve én sem értem, mit esznek rajta ennyi pénzért, komolyan.. Annyi, hogy gyönyörű képeket csinál, az tény.
8/23 A kérdező kommentje:
Androidot használtam egész életemben. Kénytelen leszek megszokni.
Mindenki ezt a szart ajánlotta, marhára sajnáltam rá a pénzt, erre tessék, ez lett. Egy középkategóriás Samsung ezerszer jobb.
tegnap 23:25
9/23 A kérdező kommentje:
Annyira használt, hogy beüzemelni akartam, rájöttem, hogy szar…
tegnap 23:26
10/23 anonim válasza:
Igen értem, de sajnos akkor is használt, ha már kicsomagoltad a dobozabol. De újként hirdesd meg, magasabb áron. Sajnálom hogy így érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!