Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Boltban vásárolt telefont...

Boltban vásárolt telefont visszavihetem, ha megbántam és nem tetszik?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy iPhone-t, nem tetszik, nem tudom, mit esznek rajta mások… Androidhoz vagyok szokva, nekem ez borzalom, illetve a sok pénzt se érte meg. Ha neten rendeltem volna, simán visszaküldeném.
tegnap 22:43
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Ott mindig ezt csinálják, hogy rábeszélik a drágább rá, azt meg nem tudtam, hogy nem is fog tetszeni, mindenki annyira odáig volt érte.

Simán elég lett volna egy 150ezres is, aztán ha neten rendeltem, bele sem szólhatnak. Meg ott 14 napig vissza lehet küldeni, itthon is cirkusz van belőle. Meg rájöttem, hogy elbasztam a pénzt, aztán nem egy hűha…

ma 04:08
 22/27 A kérdező kommentje:
De én ennyire még nem bántam meg semmit, abszolút nem tetszik. Meg még drága is volt.
ma 04:44
 23/27 anonim ***** válasza:

Most már többször nem kell leírnod, hogy mennyire nem tetszik...

Csomagold össze, és add el, hasznaltalma.hu-n vagy Facebookon.

ma 05:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Add el. De nem értem mi ez a tetszik nem tetszik a weboldalak ugyanigy néznek ki az újságcikkek ugyanazok és az Instagram ugyanúgy gorgetheto. Mi más lehet ?
ma 07:40
 25/27 anonim ***** válasza:
A Mediaban jellemzően ki vannak rakva demo telefonok, ki lehet próbálni őket mielőtt megveszed. Meg kellett volna nézni. Ha annyi fáradtságot nem veszel mielőtt elköltesz 300.000-et, hogy utánanézz a készüléknek, akkor tényleg nem lehet mit kezdeni a dologgal.
ma 07:56
 26/27 anonim ***** válasza:
Add el, de minek hagytad rabeszélni magad?
ma 08:47
 27/27 anonim ***** válasza:
66%

Hát, barátom, te több hibát is elkövettél.

Először is: MediaMarkt legdrágább hely, ahol hozzá nem értők dolgoznak, ott nem szabad telefont venni.

Másodszor: millió lehetőség van kipróbálni egy iPhone-t. MM-ban, a telefonszolgáltatók boltjaiban és az iStyle üzletekben is ki vannak állítva kipróbálhatóan.

Harmadszor: hagyni kell időt, hogy megszokd.

Én 12 év Android után váltottam iPhone-ra és nem bántam meg. Persze előtte alaposan körüljártam és 1 hónapra vettem egy használt iPhone 8-at, hogy kitapasztaljam.

"Például fent hiányzik az oldalfrissítés" - az oldal tetején lefelé húzod, ugyanúgy, mint Androidon

"azt sem tudom, hogyan kell visszalépni" - alul ott van a vissza gomb, ami Androidon pont nincs. Mármint Chrome-ban.

ma 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!