Boltban vásárolt telefont visszavihetem, ha megbántam és nem tetszik?
Ott mindig ezt csinálják, hogy rábeszélik a drágább rá, azt meg nem tudtam, hogy nem is fog tetszeni, mindenki annyira odáig volt érte.
Simán elég lett volna egy 150ezres is, aztán ha neten rendeltem, bele sem szólhatnak. Meg ott 14 napig vissza lehet küldeni, itthon is cirkusz van belőle. Meg rájöttem, hogy elbasztam a pénzt, aztán nem egy hűha…
Most már többször nem kell leírnod, hogy mennyire nem tetszik...
Csomagold össze, és add el, hasznaltalma.hu-n vagy Facebookon.
Hát, barátom, te több hibát is elkövettél.
Először is: MediaMarkt legdrágább hely, ahol hozzá nem értők dolgoznak, ott nem szabad telefont venni.
Másodszor: millió lehetőség van kipróbálni egy iPhone-t. MM-ban, a telefonszolgáltatók boltjaiban és az iStyle üzletekben is ki vannak állítva kipróbálhatóan.
Harmadszor: hagyni kell időt, hogy megszokd.
Én 12 év Android után váltottam iPhone-ra és nem bántam meg. Persze előtte alaposan körüljártam és 1 hónapra vettem egy használt iPhone 8-at, hogy kitapasztaljam.
"Például fent hiányzik az oldalfrissítés" - az oldal tetején lefelé húzod, ugyanúgy, mint Androidon
"azt sem tudom, hogyan kell visszalépni" - alul ott van a vissza gomb, ami Androidon pont nincs. Mármint Chrome-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!