Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Boltban vásárolt telefont...

Boltban vásárolt telefont visszavihetem, ha megbántam és nem tetszik?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy iPhone-t, nem tetszik, nem tudom, mit esznek rajta mások… Androidhoz vagyok szokva, nekem ez borzalom, illetve a sok pénzt se érte meg. Ha neten rendeltem volna, simán visszaküldeném.
tegnap 22:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha mindeddig Androidot használtál és eddig meg voltál vele elégedve, akkor minek vettél most Iphone-t, főleg ha sokallod is az árát? Azért mert mások ajánlották? A saját tapasztalataidban kevésbé bízol mint mások véleményében? Ha csak a beüzemelésig jutottál, akkor nem tudom, hogy sikerült rájönni, hogy szar, hisz nem is használtad. Nyilván furcsa és szokatlan az Android után, de ha nem is adsz időt és esélyt arra, hogy megismerd a rendszert, akkor kb. ugyanolyan vagy mint azok a nyugdíjas nénikék akik máig keverőtárcsás mosógépben mosnak, mert nekik nem kell az automata mosógép, mert az szar…
tegnap 23:31
 12/27 A kérdező kommentje:
Kedvem sem volt használni… Az előző tönkrement, sajnos ezt vettem helyette, kicseszett 300ezer forintért, gratulálok magamnak, feléért kaptam volna használhatóbb telefont.
tegnap 23:34
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a beüzemelésig jutottál akkor mégis mi vette el a kedved attól, hogy használd? Ha nem is használtad akkor miért írod, hogy kaphattál volna használhatóbb telefont? Hisz nem használtad, így nem tudhatod milyen használni. Gyanús, hogy ez egy troll kérdés, ami csak arra megy ki, hogy a gyerekes Iphone-Android harcot kicsit szítsad vele…
tegnap 23:39
 14/27 A kérdező kommentje:

Nem troll kérdés, ma vettem Média Marktban és nem tetszik. Nemcsak szokatlan, hanem egyszerűen szar. Másik indok, hogy anyám leszólta (26 vagyok), meg nyomozgatott az ára után.

Ki akartam én is próbálni, körülöttem mindenkinek ez van.

tegnap 23:47
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha nem is használtad akkor hogy jutottál arra a megállapításra, hogy szar? Mi szar? A bekapcsoló gomb? Ha 26 évesen anyád véleménye érdekel, akkor ott más bajok vannak.
tegnap 23:54
 16/27 A kérdező kommentje:
Például fent hiányzik az oldalfrissítés, azt sem tudom, hogyan kell visszalépni… Az egész fura, mondjuk azt hittem, kb. ugyanaz lesz, bárcsak visszavihetném. iPadem volt, azt anno imádtam, gondoltam ez is hasonló lesz, tesómnak is ez van… Ilyen megbánt dolgom nem volt mostanában. Hetekig gondolkodtam, aztán ez a szar lett…
ma 00:04
 17/27 anonim ***** válasza:
Nyilván meg kell szokni és megtanulni a használatát. Nyilván nem lesz olyan mint az android. Az nem a telefon hibája ha te lusta vagy megtanulni a működését, egyedül a tied. Mint ahogy az is ha olyan dolgot veszel egy vagyonért, amiről azt sem tudod hogy micsoda.
ma 00:29
 18/27 A kérdező kommentje:

“ Mint ahogy az is ha olyan dolgot veszel egy vagyonért, amiről azt sem tudod hogy micsoda.”

Ezt szépen összefoglaltad. Nem vagyok normális, nem az ára miatt, de erre nem gondoltam.

ma 01:55
 19/27 A kérdező kommentje:
Az eladó erősködött, én marha meg… Biztos megszokom, de nagyon megbántam.
ma 02:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Hülye voltál, add el, vegyél újat. Ahogy ezt a másik kategóriában is megírtuk.
ma 03:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!