#10 es ja persze,akkor azt magyarázd már meg nekem,hogy a magukat ,,profinak " tartó oldalaknak mért van max 40-50 % os tipppontosságuk? Pl. Ott van a hatharom oldal,múltkor kiszámoltam a heti tippjeiket összegeztem , elég nagy minuszba jött ki aki megrakta a profik tippjeit xddd. Az hogy néha beugrik 1-2 nagy nyeremény semmit nem jelent. Előtte meg elveszted a 2-3 szorosát. Gondolom te is ez a félalkoholista egész nap a lottózóban ülő nagyágyu vagy aki odahordja a fél fizetését a szerencsejáték zrt.-nek.
Ha akkora nagy ász vagy akkor írd le a holnapi meccsekre (nov.24 )a tippjeidet. Esküszöm megrakom ,pedig nem szoktam játszani,csak nagyon ritkán. Gondolom erre már nem fog jönni reakciód...
nov. 23. 16:29
12/30 anonim válasza:
Ha annyi tippguru lenne a valóságban, mint itt a gyakorin akkor a szerencsjatek zrt már régen csődbe ment volna.
nov. 23. 16:42
13/30 anonim válasza:
Simán lehet vele nyerni csak több a hülye mint az okos, ezért nem ment még csődbe. Nov 24-én lesz több ezer meccs, pontosan melyikre vagy kíváncsi? Én élőben játszom és használom a cashoutot, így a veszteséget is lehet minimalizálni ha esetleg vesztésre állna a fogadás. Aki a lottózóban játszik annál ilyen lehetőség nincs. Nekem a specialitásom a kosár, röplabda és kézilabda, hogy miért jók ezek? Azért mert itt gyorsan változik az eredmény, egyszer az egyik csapat vezet, másszor a másik így az oddsok is ugrálnak és ki lehet szállni pozitívan is. Fociban van hogy egy óráig nem történik semmi azaz nem rúgnak gólt tehát ott nem fog sűrűn változni az odds. Jégkorong is hasonló, azt sem szeretem.
nov. 23. 23:28
14/30 anonim válasza:
Ja meg a többség totál kétesélyes meccsekre fogad ahol magasabb az odds illetve több ilyet pakol rá egy szelvényre így persze hogy szökőévente jön be egy... Ilyen Wolverhampton - Bournemouth meccsre ne is kérd hogy adjak tippet mert ilyennel nem foglalkozom, erre csak az fogad akinek kidobni való pénze van és csak tippelget.
nov. 23. 23:38
15/30 anonim válasza:
Ezt az élőzést hallottam már,hogy élőzni kell stb. Ja persze mert a játék képe nem változhat meg pillanatok alatt. Az meg hogy élőben cashoutolsz attól függ hogy tudsz e egyáltalán, tippmixpron sokszor nem is engedi kivenni a pénzt ha xarul áll a meccsed szóval erről ennyit. Semmilyen különbség nincs az élőzés meg aközött,hogy megrakod elötte lottózóba. Lehet xarul állsz és kiveszed nagy veszteséggel,erre meg bejött volna a tipped. Lásd mai meccs celta -barca : ki az Isten gondolta volna az 1.félidő után,hogy ekkorát fordul a játék képe? SZERENCSE semmi más ...
nov. 24. 00:05
16/30 anonim válasza:
Oké neked nem jött be meg nem vagy sikeres, én ma is nyertem 90 ezret. Aalborg - Sonderjyske kézimeccsre fogadtam. Meccs előtt 1.08 volt Aalborgra, ezt ha lottózóban teszem akkor alig nyertem volna valamit és ilyen kis oddsal szinglit nincs is értelme játszani. 10 perc után 2-7 a vendégeknek, az odds meg jól fel ment ekkor már pakoltam is rá. Ez nem szerencse, a gyengébb csapat az elején még bírja erővel majd az erősebb bedarálja, 40. perc körül vették át a vezetést, igaz a vége kicsit izgalmas lett mert 1-2 gól körül volt a különbség de egyenlítésre nem volt esély, én meg nyertem. Tucatjával vannak ilyen meccsek naponta. A másik Novara - Talmassons olasz női röplabda, meccs előtt 1.03 Novarára, szintén értelmetlen lett volna megrakni de döntő szettre került sor ahol a gyengébb elment 7-3-ra, na ekkor már 5 körülre ment fel az odds, végül nyert is a Novara, itt valamennyit benne hagytam mert 13-11-nél cashoutoltam. Barcára nem fogadtam de 2-0 vagy 2-1 után biztosan ki lehetett volna szállni nyereséggel, ha nem tetted a te hibád.
nov. 24. 01:20
17/30 anonim válasza:
Ma Kielce fordított, második félidőben 5 gólos hátrányban voltak, meccs előtt oddsot se adtak rá annyira egyértelmű volt és olasz női röpi megint másfél szett után nyílt az olló, szóval megint lehetett nyerni. Ezek a csapatok kb 90%-ban nyernek, teljesen mindegy mennyi az állás meccs közben a végén nyernek szóval lehet profitálni ha nem vagy hülye hozzá. Persze időigényes mert időt kell rá áldozni és figyelgetni de hatékonyabb mint munka után fáradtan bemenni a lottózóba és hasraütésszerűen rábökni valamire. Az csak hobbi, a te ismerősöd nem ölt bele elég időt ezért hordta oda a fizetését de aki naponta több órát ezzel foglalkozik annak a szerencsejáték zrt fog fizetni.
nov. 24. 23:21
18/30 anonim válasza:
11, rendben. Megmagyarázom, bár megtetted magadnak. Ezek az oldalak magukat tartják profinak. A hatharomnak van tucatnyi affiliateje irodákkal. Na akkor ők vajon miből élnek? Nekem nincs csoportom, nincs oldalam, nincs semmim, csak csinálom a kis dolgom. Ebből kifolyólag neked sem fogok tippeket küldeni, egyrészt mert tuti tipp csak az, ami már megtörtént, másrészt nekem ez a munkám, gondolom te sem jössz el megszerelni a gázkazánt hozzám ingyen, vagy leburkolni a fürdőt, vagy bátyám vállalkozását sem könyvelnéd ingyen.
13,14,16,17 abban igazad van, hogy ilyen Wolves - Bournemouth meccsekre kidobott pénz a megtett fogadás, de pre tippekkel pont ugyanannyira lehet profitálni, mint live.
nov. 25. 15:01
19/30 anonim válasza:
Ja de mégis ki az a hülye,aki tippekért pénzt ad ki? Ha valaki jön és megszereli a kazánt az ok,meg lett szerelve már működik,nincs benne nagy rizikó hogy mondjuk felrobban hajnalban.A sportfogadás meg egy büdösnagy lutri, sok ismerősöm próbálkozott vele,csak égette mind a pénzt. Nincs biztos taktika,nincs bankroll management meg ilyen nagyzoló kifejezések.
Baxhatod az elemzéseidet meg stratégiáidat,ha egyszerűen nem jön be semmi amire fogadsz.Pont egyik ismerösöm mesélte,hogy egy ideig nyeregetett vagy minimim kijött 0-ra,aztán elöbb -utóbb jön egy brutális pechsorozat,amikor is buksz kb mindent amit addig összegyűjtöttél.És kezdheted az egészet előlről. Ez a véleményem,ezt sokan már megerősítették,az hogy neked brutális mázlival sikerült rövidtávon nyeregetned semmit nem jelent,egyszer nálad is beüt a krach,amikor egymás után 8-10 tipped is besül és lenullázod magad.Ez így van kitalálva haver.
nov. 25. 15:47
20/30 anonim válasza:
Persze lehet, attól függ kinek mi a stratégiája de szerintem más ha valakire meccs előtt adnak 2-es szorzót vagy meccs közben ha éppen nem jól áll, ha meccs előtt akkor az alapból is elég necces de ha jól választod ki akkor nyerhet. Viszont a lényeg az hogy lehet profitálni több féle stratégiával is szóval hülyeség hogy hosszútávon mindig a bank nyer. Ha így lenne akkor nem korlátoztak volna le sok embert akik már hülyére nyerték magukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!