Miért tartja bent függőben a tippmixpro a szelvényem?
Július 17-én tettem náluk egy több mérkőzésből álló fogadást,az egyik meccset elhalasztották. A mérkőzést azóta sem pótolták,viszont nem is került ki a fogadási szelvényből,ahogy ilyenkor szokott történni.
Ehelyett a Tippmixpro függőben tartja bent a szelvényt,ezzel együtt saját magánál a pénzem is,ami 31 ezer forint,mivel a szelvényen szereplő többi tipp helyes. Az ügyfélszolgálatuk elérhetetlen,nem reagálnak semmire.
Nem találtam semmilyen jogszabályt egy ilyen esetre,hogy milyen kötelességük/határ idejük van ilyen esetekre.
Hátha valaki többet tud a dologról
Nem egy nagy összeg, de mindegy.
Tele van a szabályzatok azzal, hogy ők 1000 dolog alól mentesek.
Nem egy nagy összeg,szerencsére nem ezen múlik,hogy eszem-e holnap,de nem is 300 forintról van szó.
Gondolom,ha neked nem adna oda valaki 30 ezret,ami amúgy jogosan a tiéd,mosolyogva viselnéd…
Leginkább az bosszant,hogyha fordítva lenne,hogy tévesen kifizetnek nekem 30 ezret,már minden elérhetőségemen bombáznának,hogy adjam vissza
Sajnos ez igaz.
Egyből jönnének a fenyegetések.
De ez sajnos egy ilyen szemét világ.
A 80 éves nénit megbüntetik, mert virágot árul, a nagy multi cég meg fél évig csal és kap egy 2 millás büntetést. (Természetesen a 200 milliós bevétel és persze az ADÓZÁS után.)
Az Argentin - Marokkóra nem tettél egy döntetlent?
Azt kifizették és 2 óra múlva mégis csak kikapott Argentina.
Most visszafogják kérni a pénzt, vagy elengedik, ahogy a BET365 szokta ?
Nekem is volt korábban a BET365-nél egyszer ilyen,akkor elengedték.
De kiindulva az én helyzetemből,hogy jogos nyereményt nem hajlandóak fizetni 10 napja,akkor nem biztos,hogy túlzottan bele kellene magad élni abba a nyereménybe.
Mindezek mellé jön,hogy a Szerencsejáték zrt magyar és ha jól tudom állami cég,és ezek szerintem megint csak rontanak az esélyeken.
De hátha nem lesz igazam,és nálad marad a nyereményed! :)
Már próbáltam a telefonos elérést is,de semmi.
Minden minőségi irodát kitiltanak az országból,hogy csak náluk lehessen törvényesen fogadni,aztán csinálnak egy értékelhetetlen felülelet,és egy elérhetetlen ügyfélszolgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!