Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tippmixpro-n van 4ből 2nyertes...

Tippmixpro-n van 4ből 2nyertes szelvenyém, azt kifizetik? Hogyha igen kb mennyi idő alatt? (UI: Most raktam online elosszor tippmixet és érdekel hogy ki-e fizetik illetve hogy mennyi idő alatt fizetik ki)

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy szelvényen van?

Milyen kombinációval raktad?

2022. jan. 8. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
De amúgy ha sima kombi és egy szelvény akkor mind a 4-nek jönnie kell hogy nyerj
2022. jan. 8. 00:16
 3/6 anonim ***** válasza:

2/2 Miről írsz?? "" sima kombi""...

Csak 4-es kötés van, akkor ,indet elkel találni. hogy nyerj.

Vagy a 2/4 és a 3/4 kombináció!

Nos ezt nem tudjuk, mert nem reagál a kérdező!

1 kérdező is ezt kérdezte.

2022. jan. 8. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én vagyok az 1-es és 2-es is.

A 4/4 a sima kombi. Nem ismerem a tippmix pro-t hogyan írják, emiatt fogalmaztam így. Külföldi oldalakon gyakran simán kombonicaionak írjak a hibapont nélküli megjatszast.

2022. jan. 8. 20:21
 5/6 anonim ***** válasza:

4/4 vagyok menj a tipmpxpro.hu csak kamuból 4 meccset válasz. és a jobb oldalon a szelvényre klikk és fogod látni: 4 kötés = a fix-el, és a 2/4/3/4

... Amelyik tetszik, fogadok-ra klikk

2022. jan. 9. 11:47
 6/6 anonim ***** válasza:
ember,te azt se tudod mit raktál
2022. jan. 9. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!