Van itt olyan, aki ért a sportfogadáshoz, évek óta csinálja profittal?
Figyelt kérdés
Bele szeretnék kezdeni komolyabban. Tenisz, foci stb. Segítséget akarok kérni.aug. 15. 19:24
4/30 anonim válasza:
igen, az eb-re 4000 Ft-ot fizetem be és 5000-et vettem ki, mi ez, ha nem profit bátyusom?
5/30 anonim válasza:
Persze, ismerek ilyet, Szerencsejáték Zrt. - nek hívják. Évek óta csinálja, profittal.
6/30 anonim válasza:
Mindig van egy két balek aki hajlandó fizetni a tuti tippeket. Aztán meg csodálkozik hogy nem jött be a nyeremény.
7/30 anonim válasza:
Persze csak ahhoz naponta több órát kell ezzel foglalkoznod mintha ez lenne a munkád. Én élőben figyelem az eredményeket és ha egy esélyes csapat hátrányba kerül akkor nyomom rá mert úgy felmegy az odds, meccs előtt általában nagyon alacsony a szorzó tehát nem éri meg. A 4000-ből 5 ezer haszon amúgy nem rossz, az azt jelenti ha 4 millával játszottál volna akkor 5-öt vettél volna ki tehát egy milla haszon egy hónap alatt ami nem rossz, ennyit a legtöbb munkahyelen nem adnak.
8/30 anonim válasza:
Amúgy viccen kívül a 25% ROI elég jó.
Jelen, kérdező. 5 éve ebből élek
9/30 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy ,,ért" valaki a sportfogadáshoz.Nincs biztos taktika meg stratégia,ezt felejtsd el.Én még embert nem láttam aki rendszeresen csinálta és nem lett volna nagy mínuszban sajnos. Volt egy ismerősöm aki a fizetését odahordta a lottózóba kb.Pár ezerrel poén néha,de ne csússz bele,nem lesz jó vége...
10/30 anonim válasza:
Neked nincs ilyen ismerősöd. Valószínű, teljesen más körökben mozogsz. Nekem több is van, és magam is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!