Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki ért a...

Van itt olyan, aki ért a sportfogadáshoz, évek óta csinálja profittal?

Figyelt kérdés
Bele szeretnék kezdeni komolyabban. Tenisz, foci stb. Segítséget akarok kérni.
aug. 15. 19:24
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
nincs
aug. 15. 19:35
 2/30 anonim ***** válasza:
64%
ez az oldal tele van kamusokkal :D
aug. 15. 19:38
 3/30 anonim ***** válasza:
Persze
aug. 15. 19:50
 4/30 anonim ***** válasza:
88%
igen, az eb-re 4000 Ft-ot fizetem be és 5000-et vettem ki, mi ez, ha nem profit bátyusom?
aug. 15. 19:55
 5/30 anonim ***** válasza:
89%
Persze, ismerek ilyet, Szerencsejáték Zrt. - nek hívják. Évek óta csinálja, profittal.
aug. 16. 00:26
 6/30 anonim ***** válasza:
Mindig van egy két balek aki hajlandó fizetni a tuti tippeket. Aztán meg csodálkozik hogy nem jött be a nyeremény.
aug. 16. 07:21
 7/30 anonim ***** válasza:
Persze csak ahhoz naponta több órát kell ezzel foglalkoznod mintha ez lenne a munkád. Én élőben figyelem az eredményeket és ha egy esélyes csapat hátrányba kerül akkor nyomom rá mert úgy felmegy az odds, meccs előtt általában nagyon alacsony a szorzó tehát nem éri meg. A 4000-ből 5 ezer haszon amúgy nem rossz, az azt jelenti ha 4 millával játszottál volna akkor 5-öt vettél volna ki tehát egy milla haszon egy hónap alatt ami nem rossz, ennyit a legtöbb munkahyelen nem adnak.
aug. 17. 18:03
 8/30 anonim ***** válasza:

Amúgy viccen kívül a 25% ROI elég jó.

Jelen, kérdező. 5 éve ebből élek

aug. 21. 11:09
 9/30 anonim ***** válasza:
Nincs olyan,hogy ,,ért" valaki a sportfogadáshoz.Nincs biztos taktika meg stratégia,ezt felejtsd el.Én még embert nem láttam aki rendszeresen csinálta és nem lett volna nagy mínuszban sajnos. Volt egy ismerősöm aki a fizetését odahordta a lottózóba kb.Pár ezerrel poén néha,de ne csússz bele,nem lesz jó vége...
nov. 19. 07:50
 10/30 anonim ***** válasza:
Neked nincs ilyen ismerősöd. Valószínű, teljesen más körökben mozogsz. Nekem több is van, és magam is ilyen vagyok.
nov. 23. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!