Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bolti dolgozók,ha vevő észleli...

Bolti dolgozók,ha vevő észleli hogy rosszul adtam neki vissza,de sajnos nem szól?

Figyelt kérdés

Veletek fordult már elő?

Nem figyeltem így többet adtam mint kellett volna.(Csak később vettem észre.)Ismerem, és kamera is rögzítette.Ilyenkor vissza lehet az összeget kérni?

2024. jún. 1. 22:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
24%
Már számolni sem kell. Mondjuk én is adtam már úgy aprót a nagyhoz, hogy kerek legyen a visszajáró és inkább visszaadta az aprót, nehogy elszámolja... Gáz.
2024. jún. 3. 11:16
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,végül szoltam,és szerencsémre vissza kaptam a pénzt.Sokan írják h biztos nem adnák vissza,bezzeg ha kevesebbet adnék akkor egyből jönne a vevő a pénzéért.(Amit egyébként ha tényleg hiba történt vissza is adunk.)
2024. jún. 4. 09:31
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Hát volt már a nyugtámon kötözött sonka sokezerért... visszamentem, megnézettem a kamerafelvételt és én is visszakaptam a pénzt. Azóta nem látom ott azt a pénztárost. Más üzletben találkoztam vele. Valahol remélem, hogy nem miattam rúgták ki, de azt sem tudom elképzelni, hogy véletlenül húzzon le egy nála lévő vonalkódot...
2024. jún. 4. 09:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák,nekem többet ér a becsületem.Viszont tévedni emberi dolog,aki csinálja azzal sajnos előfordul.(Ha rosszul adok vissza az nagyon ritka és nem szándékos)
2024. jún. 4. 09:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tudom. Én is sokszor adtam vissza, mert többet kaptam.
2024. jún. 4. 09:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"bezzeg ha kevesebbet adnék akkor egyből jönne a vevő a pénzéért."

Egyáltalán nem biztos. Feltételezzük azt, hogy nem vette észre, mint a te mostani esetedben sem, egyébként ha észrevette volna, becsületesen visszaadja azt szó nélkül.

2024. jún. 4. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!