Sajnos bele kerültem egy függőségbe (szerencsejáték) június 1.-je óta..egyszerűen nem tudok le állni, be fizetek mindent de el játszom a pénzem teljesen már hó közepéig.. Nyáron az összes spórolt pénzem el játszottam ( 3 millió forintot ), help?
Azóta mindig el játszom a fizetésem, az alap dolgokra valahogy mindig van, tankolás, kaja, csekkek...de egyszerűen új autó volt a cél és elkapott egy ilyen, mert első tippemmel nyertem 100 ezerből 178 ezret. Majd jöttek a bukások sajnos.
Már nem tudom mit kezdjek az életemmel, autó vásárlás volt a cél, mindenem meg volt, most meg kb nincsen semmim szinte, ami a pénzt illeti...esetleg pozitív hozzászólások sokat tudnának segíteni, ki az aki ebben benne volt és hogyan mászott ki?
Ne itt kérj segítséget, hanem szakembertől. Menj terápiára!
/halkan jegyzem meg, már az is óriási probléma, hogy az elején 100 ezret tettél fel. Nettó millió fölött keresek, de havi 4-5 ezertől több pénzt sose tennék fel szerencsejátékra/
Mennyit keresel, mennyi a havi szükségleted?
A különbözetet utald az aranykereskedésnek!
:)
Hátha ez elég kontrollnak.
Ide tolod nekem a fizkót és mindig tolok vissza tankolásra meg kajára.
De amúgy játssz kisebb tétekkel és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!