Njoco18 kérdése:
Regisztráltam meg régebben ilyen sz@xpartner oldalakra, és sajnos elő is fizettem. De amikor láttam atveres lemondtam. Csak nem sikerült, nem engedték. Követelőznek hogy fizessek. Kell vele foglalkoznom vagy nem? Kártyám TILTOTTAM.
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 15:37
1/5 anonim válasza:
Ha letiltottad a kartyad akkor nem kell. Semmit nem tudnak kezdeni velwd.
2/5 anonim válasza:
Melyik oldal volt ez?
Egyébként szerintem sem kell bedőlni a fenyegetésnek.
3/5 A kérdező kommentje:
Csakaszex.hu. Érdekes azonnal lemondtam. Már 2 éve lassan és szamlazzak úgy hogy nincs is profilom. Hát remélem is hogy nem tudnak semmit kezdeni. Mindig spam mappába jon az üzenet.
2023. nov. 8. 16:27
4/5 anonim válasza:
"Csakaszex"
Akkor meg volt a szex,
jól átbaßtak.
:)
Ilyenkor nem gyűlik a számla ?
Adják tovább behajtó cégnek ?
5/5 A kérdező kommentje:
Ezaz hogy gyűlik de azt írják ha fizetek felodjak a profilom, de én ahogy fizettem az egy hónapot le is mondtam. Ezzel fenyegetőzik, de érdekes német nem magyar.
2023. nov. 9. 04:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!