Elkezdtem labkepeket arulni Az eddigi emberek paypalon fizettek ki csak most sajnos kozbe jott egy olyan hogy visszaigenyeltek a penzt paypalon Hogyan kuszobolheto ez ki?
De nem magyaroknak ertekesitek eppen ezert nem tudok atutalast hasznalni.
Elso, sokat szoktam dolgozni, leirtam hogy bizonyos okok miatt ezekben a honapokban nem tudok. De te meg tanulj tobbet, pl. a helyesirast meg gyakorolhatnad🥲
Feltételezem, hogy nem barátként küldte a pénzt, hanem azt jelölte be, hogy áruért/szolgáltatásért fizet.
Ha így reklamál a PP-nál, akkor neked lesz lehetőséged válaszolni, és ha tudod bizonyítani, hogy úgy teljesítetted a szolgáltatást ahogy megállapodtatok előtte (mondjuk elküldted a képet), akkor a PP neked fog igazat adni. Mondjuk azt nem tudom, hogy szexuális szolgáltatásokért lehet a ott fizetni a saját felhasználási feltételeik alapján.
Miért nem onlyfanst vagy valami direkt erre kitalált platformot használsz inkább?
Az onlyfanset nagyon nehez hirdetni, vallalkozas kell hozza, szoval igenyelni kell uj adoszamot
Es az onlyfans nagyon sokat vesz le a megkeresett pemzbol ha jol tudom a 20%at es en amugysem szazezreket szerzek ezzel hanem par tiz ezret max
Ha Paypalen fizetnek akkor is pont ugyan úgy kell adóznod utána, úgyhogy ezt nem igazán látom jó érvnek.
Gondolom az OF 20% -ában az is benne van, hogy ők foglalkoznak vele, ha valami probléma van a fizetés körül, így meg neked kell.
Most megnéztem a kedvedért, ha a lábképeket szexuális célzattal árulod (és nem cipőmodell vagy például), akkor megszeged az eBay szerződéses feltételeit: [link] . Ezzel gyakorlatilag lehetetlenné válik, hogy megakadályozd, hogy a vásárlód visszakérje a pénzt és előbb-utóbb ki fognak tiltani a platformról.
A jelenlegi helyzetben szerintem annyi reális opciód van, hogy elfogadod, hogy ezt a pénzt elbuktad. Hogy a jövőben ne forduljon ilyen elő használj olyan fizetési szolgáltatót, ahol a te szolgáltatásod/terméked nem tiltott és ne felejts el adót fizetni.
@4
Elég érdekes, hogy a helyesírásról papolsz, miközben több helyesírási hiba van az írásaidban, mint szó....
Értem, hogy büdös a munka, de ha már aberrált férfiakat szolgálsz ki, akkor legalább a könnyen szerzett pénz utáni adófizetés ne legyen büdös!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!