Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Bolti dolgozók,ha vevő észleli...

Bolti dolgozók,ha vevő észleli hogy rosszul adtam neki vissza,de sajnos nem szól?

Figyelt kérdés

Veletek fordult már elő?

Nem figyeltem így többet adtam mint kellett volna.(Csak később vettem észre.)Ismerem, és kamera is rögzítette.Ilyenkor vissza lehet az összeget kérni?

jún. 1. 22:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Távozás után reklamációt nem fogadunk el... Ezt a tévedést helyben kellett volna lerendezni.
jún. 1. 22:27
 2/16 anonim ***** válasza:
93%

Lenyeled!

A ti kedvenc szava jarasotok, a penztartol valo tavozas utan, meg a nem all modunkban.

jún. 1. 22:57
 3/16 anonim ***** válasza:
47%
Lehet szólni neki, de ha nem adja vissza, kb nem tudsz mit csinálni.
jún. 1. 23:08
 4/16 anonim ***** válasza:
18%

Kötelessége visszaadni, főleg ha kamera felvétel is van.

Keresd meg és szólj neki hogy hiba történt ls adja vissza az összeget ha nem hajlandó fordulj a rendőrséhez.

jún. 1. 23:31
 5/16 anonim ***** válasza:
87%
A kamera felvetelen a penzt is latni?
jún. 2. 04:18
 6/16 anonim ***** válasza:
43%

Hiába vagyok lepontozva, családtagom postán dolgozik, millió ilyen sztorit hallottam az évek alatt. 🤷‍♀️

Ha tudják, ki volt, megkérik kedvesen, hogy adja vissza, ha azt mondja, hogy kösz de kösz nem, akkor onnantól kb. megáll a tudomány. Levonják a dolgozótól hiányként. Nagyon nagy összegnek kell ahhoz lennie, hogy a rendőrség foglalkozzon vele.

jún. 2. 04:56
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

"Kötelessége visszaadni, főleg ha kamera felvétel is van."

Ilyen kötelezettséget törvény nem ír elő.

Kizárólag a jóindulatára és megértésére hagyatkozhatsz. Ha éppen nem olyan típusú ember, és nem adja vissza, akkor pénztárhiány, és levonják a dolgozó béréből.

Nem köteles azt sem észrevenni, hogy rosszul adtak neki vissza. Itt is belép az örök törvény, hogy "távozás után reklamációt nem fogadunk el".

jún. 2. 07:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a távozás a gond, hanem a tyúkper szint és persze az, hogy evidens, ki hibázott.
jún. 2. 09:17
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
Arról nem a vevő tehet, hogy inkompetens az eladó és arra se képes, hogy normálisan végezze a feladatát. Ilyen esetben én nem adnám vissza a visszajárót tőlem lehet szólni a rendőrségtől kezdve a TEK-en át Orbán Viktorig, nem én loptam vagy vétkeztem, innentől kezdve én ártatlan vagyok. Viszont ha vissza is kellene fizetnem az adott összeget még perre is vinném a dolgot, hogy az én időmet vesztegették tárgyalásokkal, kihallgatásokkal amiatt mert a bolti eladó nem tud számolni.
jún. 2. 15:23
 10/16 anonim ***** válasza:
62%

7eske hulyeseget irsz.

Termeszetesen ha nem vette eszre akkor nem lehet semmit tenni, nem rohato fel neki.

De ha eszrevette akkor koteles visszaadni kulonbel elkoveti a jogtalan elsajaatitas vetseget.

Sot jogilag akar perelheto is lenne, foleg ha van kamerafelvetel, de nyilvan parezer forintert senki nem fog birosagra jarni.

jún. 3. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!