Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A mai fiataloknak már soha...

A mai fiataloknak már soha nem lesz saját, önerőből vett ingatlanjuk?

Figyelt kérdés
Elképesztő milyen árak vannak és a bérleti díjak se olcsóbbak.

2024. márc. 25. 18:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
20nem baj, az életképteleneknek nem muszáj szerencsére.
2024. ápr. 13. 22:16
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha már esélytelenek vélném ezt akkor aznap pakolnák külföldre. Ha már albi akkor inkább külföldön tennem ezt meg .
2024. ápr. 13. 23:01
 23/35 anonim válasza:
69%
#21 ezt kifejtenéd, kérlek? :)
2024. ápr. 14. 12:23
 24/35 anonim ***** válasza:
19%

23 éves vagyok és Egerben lesz egy saját erőből vett családi házam 2-3 éven belül. Hogy?

A szüleimnek volt annyi eszük, hogy nem szakmunkás képzőbe küldtek 8. után + volt lehetőségem nyaranta tanulni a szakmát.

18 évesen végeztem, 20 évesen kezdtem a saját vállalkozásomat. 1 éve már egy segédem is van.

Persze ha összeszerelő vagy egy szaros gyárban, vagy valami értéktelen diplomád van (ismertség nélkül az orvosin kívül kb bármi), akkor sose lesz. De szerencsére rengeteg szakma van, ahol akkora hiány van, hogy simán tudsz vállakozni és nagyon jól keresni még építőiparon kívül is.

aug. 6. 21:18
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

"valami értéktelen diplomád van (ismertség nélkül az orvosin kívül kb bármi)"

Azért gondold át miket böfögsz ide vidéki fizikai munkás proliként, jó?

Alkalmazott matematikus végzettséggel Data Scientistként 100% home officeból contractorként dolgozom svájci székhelyű cégnek havi 3,3 - 3,5 millió körül alakul a nettó jövedelmem CHF / HUF árfolyamtól függően. Budán rendelketem hitel és tehermentes penthouse lakással, valamint befektetési céllal a 13. kerületben amit kiadtam albérletnek. Se ismerős segítsége nem kellett, se orvosi diploma hozzá és még csak idióta ügyfeleknek sem kellett csicskamunkát végeznem.

aug. 6. 22:59
 26/35 anonim ***** válasza:
51%
@25 Pár másik threadben azt hazudtad, hogy a szuper felsőközéposztálybeli szüleid adták a budai kecót :)
aug. 7. 02:01
 27/35 anonim ***** válasza:
51%
Alkalmazott matematikusok tényleg rengeteget keresnek, ha külföldi cégnél dolgoznak, nekem is van ilyen ismerősöm. Havi 3 millából meg a hülye is összespórol jó pár ingatlant, szóval nem tudom mi hihetetlen van ebben.
aug. 7. 10:29
 28/35 anonim ***** válasza:
Nem Pesten, nagyvárosban, vagy ezek környékén kell venni. Jobb inkább utazni, vagy beérni rosszabb munkákkal. Mármint aki saját tulajdonú lakásra vágyik mindenáron, de nincsnek milliomos szülei.
aug. 7. 18:19
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
#25 Nekem meg tollas a hátam igaz? Egy svájci cég pont egy szerencsétlen magyar matematikusra van rászorulva.
aug. 7. 21:44
 30/35 anonim ***** válasza:
75%

"A szüleimnek volt annyi eszük, hogy nem szakmunkás képzőbe küldtek 8. után + volt lehetőségem nyaranta tanulni a szakmát."

Hát, ha a szüleiden múlott, akkor húzd meg magad.

Egyébként meg most cseréltettünk tetőt, 2 heti munkáért 2,5 millát fizettem az ácsnak, szóval azért annyira nem keresnek rosszul a szakmunkások. Persze nyilván nem dolgoznék ilyen nehéz fizikai munkát, de van jópár olyan szakmunkás, aki sokkal többet keres, mint a legtöbb diplomás.

Egyébként tudom, hogy itt a gyakorin mindenki legalább nettó 1 millát keres, de a magyar valóság inkább az olyan nettó 350.000 körül. Elég kevesen kapnak ennél többet, szóval igen, a mai fiataloknak nem nagyon lesz saját ingatlanjuk önerőből.

aug. 7. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!