Csak én érzem azt hogy a lakás ügynökök agresszíven zaklatják a lakásukat saját maguk eladni akarókat?
10-es: a napi 5 hívás és heti 12 bemutatás nagyon nagy túlzás! Csak feldobják a hirdetéseket ugyanoda ahová a tulaj is, és várnak....
Aztán ha jelentkezik valaki, máris milliós "jutalék" üti a markukat.
Engem legfőképp az eladók passzívan agresszív zaklatása irritál, a sok hülye hazugsággal.
Ha kiírod, hogy ingatlanosok kíméljenek, akkor is telefonálnak, próbálkoznak. Ugyanazt tapasztaltam autó eladásnál.
Vevőként sem rózsás a helyzet. Az eladó ingatlanok közül már alig lehet találni olyat, amit az eredeti tulajdonos hirdet. Ami van is, azt is magas áron hirdeti, mert hozzáigazítja a saját árát a jutalékos árakhoz.
Teljesen elfoglalták az ingatlanpiacot az ingatlankereskedők és az ingatlanbefektetők.
Aztán a többi ügyeskedő más olyan dolgok után fordul, amit még nem foglaltak el a közbeékelődő haszonlefölöző ügynökök. Például a használt hardver piacon is, meghirdetek valamit, máris jön az üzenet az ügyeskedő adok-veszek emberektől, hogy adjam el nekik féláron. Amikor nem teszem, jönnek az üzenetek, hogy mit képzelek magamról. Ilyenkor szoktam jelenteni az illetőt és kap egy szép tiltást, mindenkinek szívességet szoktam tenni ezzel.
Mindenre lecsapnak, lassan már a használt taknyot sem lehet eladni anélkül, hogy valaki azon is ne akarna hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!