Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történik, ha felmondok és...

Mi történik, ha felmondok és nem fizetem ki a kárt?

Figyelt kérdés
Tegnap volt két hete, hogy elkezdtem dolgozni a jelenlegi munkahelyemen, és tegnap elütöttem egy nyulat a céges autóval. J Astra 2011, szóval nem egy drága prémium autó és a nyúl a lökhárítót és a hűtőt törte össze. A helyszínen elfolyt a hűtővíz és egy kolléga vontatott be a telephelyre, majd délutan azt mondta a főnök, hogy a kár 450e Ft. Ennyibe kerül egy lökhárító, a hűtő, fagyálló, a festés és a munkadíj. Szerintem ez irreálisan sok, az autó egyébként is rongy, épp csak húzza a belét, alig érne valamit a használtpiacon. A fizum havi 250 nettó, szóval majdnem két hónapig kellene ingyen dolgoznom. Kb 125 ezret kerestem mióta itt dolgozom és fizetést még nem kaptam. Arra gondoltam, hogy simán csak felmondok, a fizum meg otthagyom, mert 450 ezret nem akarok fizetni ezért szarért.

2023. aug. 15. 05:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

"legyen boldog az eddig ledolgozott fizummal."

Ne legyen boldog. Követeld tőle, mert az neked jár! Ha nem fizeti ki, jelentsd be a kormányhivatalokban található munkaügyi hatóságnál. Majd meglátod, hogy ki fogja fizetni a béred.

Ne legyél birka!

2023. aug. 20. 05:47
 32/32 anonim ***** válasza:
Ezek után legalább fogadj meg néhány itteni tanácsot. Ne engedd, hogy h.lyét csináljin belőled egy nyomorult sz.r. Nyugodtan keress fel egy ügyvédet neten, sokszor ezekre simán válaszolnak fórumokon, és tedd meg a jogi lépéseket, vagy tájékoztasd erről azt a rohadékot is.
2023. aug. 20. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!