Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy nem érzni magát valaki...

Hogy nem érzni magát valaki rosszul ha vesz pl. egy iphone 14-et amire nincs szüksége, vagy aki drága kocsit vesz?

Figyelt kérdés

Én inkább adományoznék ha olyan sok pénzem volna, nem telefont vennék belőle vagy kocsit.

Vennék egy olcsó telefont és egy olcsó kocsit a többi meg menne a rászorulóknak.

2023. jún. 29. 11:35
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
Na megjött a napi provokatív.
2023. jún. 29. 13:10
 12/28 anonim ***** válasza:
2%

draga kocsit vagy draga telefont en sem vennek soha akarmennyi penzem lenne, mert ha latnam, hogy az emberek 400 ezres kocsival jarnak mindig eszembe jutna, hogy de rossz lehet neki, es elmegy mindentol a kedvem.

Hiaba lenne mondjuk 200 millio forintom es passziv jovedelmem akkor sem vennek olyat amit az atlagember nem tud megengedni maganak.

2023. jún. 29. 13:12
 13/28 anonim ***** válasza:
3%
Én pl. 150 ezerért vettem egy széket, de azt is megbántam, mert elég lett volna egy 40 ezres is, nem lenne ennyire jo mint ez, de nem is érdekelt volna, mert tudom hogy az átlag ember nem engedhetne meg magának egy ilyet...
2023. jún. 29. 13:23
 14/28 A kérdező kommentje:
lol
2023. jún. 29. 13:36
 15/28 anonim ***** válasza:
27%

Van, akinek szüksége van drága telefonra és ki is használja. És persze van, aki mutogatásnak veszi, mert az ár/érték arány nem érdekli. Az ilyenek meg annyira hülyék, hogy már csak azért sem érzik magukat rosszul.

Autóból meg nagyon nem mindegy a használat. Ha keveset mégy, akkor elég egy városi kisautó. Ha viszont sokat autózol a munkád miatt vagy épp nagy családod van, akkor oda már kell egy nagyobb, drágább autó. De persze itt is megvan az a réteg, aki csak divatból vesz nagy SUV-t, pedig szüksége nem lenne rá.

Röviden: aki nem hülye, az azért vesz drága telefont/kocsit, mert szüksége van rá, kihasználja. Aki meg hülye, az nem gondol bele és nem érzi magát rosszk, hiszen hülye.

2023. jún. 29. 13:53
 16/28 anonim ***** válasza:
92%
Az oldal komoly hiányossága, hogy a kérdéseket nem lehet pontozni.
2023. jún. 29. 15:08
 17/28 A kérdező kommentje:
redditen lehet
2023. jún. 29. 15:14
 18/28 anonim ***** válasza:
24%
Mondjuk egyes kommentek stílusa alapján kérdező sokaknál betalált. Nekem is vannak drága cuccaim, de tudom mit miért veszek, és az sem zavar, ha valaki szerint felesleges, kinek mi hasznos és mi felesleges. De ha valakiből zsigeri dühöt vált ki, ha valaki más szerint felesleges az, amire sokat költött, ott lehet valóságalapja a feleslegességnek.
2023. jún. 29. 15:36
 19/28 anonim ***** válasza:
84%

Miért épp az iPhone 14?

Androidos telefonok között sokkal drágábbak is vannak.

2023. jún. 29. 15:40
 20/28 anonim ***** válasza:
61%
Van aki még nálad szerényebb körülmények között él és azt mondja meg lehet annyiből. Te mért nem adómányozod el azt a részt ami szerintük eladományozható?
2023. jún. 29. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!