Szociálpedagógus alapdiplomával milyen szakirányú képzést érdemes elvégezni, ami nem drága és nem szükséges több évnyi gyakorlat hozzá?
Ha nem doktori (van ilyen) van kutatási céllal, vagy valami speckó újítással akarsz ezen pályára lépni, vagy ha nem alibi diploma kell, Én könyörögve kérlek NE menj erre a szakra.
Egy gyakorlatokat megjárt hallgató...
(Végzettől is hallottam már ilyet, itt IS!)
Megfogod és csinálsz egy másik BSc képzést aminek értelme is van és nem egy ilyen semmit nem érő büfészak:
Villamosmérnök BSc, mérnökinformatikus BSc, alkalmazott matematikus BSc
Ezek mind teljesen jó alternatívák és nem egy csoro koporsóként kell leélni az életed hátralévő részét
A #4es vagyok.
Igazad van, a három említett szakkal pl. VISZONT.
Az ilyen kommentekben mindig azt felejtik el, hogy van aki egyáltalán nem mérnök-informatikus stb beállítottságú. És nem, sokuknak nem a készsége vagy esze nincs meg hozzá, de ilyen is van, hanem egész egyszerűen humánok fullra.
Mondhatsz egy szocpedet, annglisztikát végzett embernek, hogy menjen villamosmérnökire. Nem fog elmenni, mert idegen tőle. Holott lehet nyelvzseni. - Van ilyen szaktársunk, őt nem is értem mit keres szocpeden.
Tudatosan választottam a szocpedet, nem volt gond az elhelyezkedéssel, ugyanis szociális területen dolgozom már egy ideje, mint szociális munkatárs. Egyáltalán nem szeretnék váltani...
Érdekel a fejlesztőpedagógia , de az 4 féléves és kb. félévente 160 e ft...
Esetleg tud vki olcsóbb hasonló szakirányú képzést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!