Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobilinternet re lenne szükség...

Mobilinternet re lenne szükségem de nagyon drága ?

Figyelt kérdés

Otthon nekünk van wifi de olyan retkes hogy meg a google-t sem hozza be úgyhogy át szerettem volna állni egy mobilinternetes csomagra hogy majd megosztom magamnak a gépre stb csak most láttam hogy azért nem olcsoak 10-12k a végtelen. Szerintetek van olcsóbb mobilinternetes csomag( hang meg sms nem kell bele végtelen meg semmi csak adat vagy adat legalább legyen 100GB) vagy ennyi mindenhol?

Találtam oldalakat

[link]

[link]

de nem ismerem őket és azt hittem hogy Magyarországon csak a yettel Vodafone meg a telekom van úgyhogy gondoltam csak átverés. Szerintetek van olcsóbb esetleg?

2023. jan. 22. 23:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció, hogy veszel egy másik routert?
2023. jan. 22. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék igazából mert telefonban szeretnék sim kartyára internetet mert hordozható nak kell hogy legyen
2023. jan. 22. 23:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Összefoglalóban a táblázat.

2023. jan. 22. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Mit vártál? Meleg hógolyót? Adnak egy gombóc fagyi áráért korlátlan internetet? Van egy rossz hírem: márciustól még drágábbak lesznek a csomagok.

Amit nem közvetlenül a szolgáltatóktól vásárolsz meg azzal tessék vigyázni, alaposan átolvasni a feltételeket! Nem is te leszel konkrétan az előfizető hanem a flottás cég. Aztán ők meg vagy fizetik, vagy nem. Ha kikapcsolják, akkor bukod a számod, neted. Mert nem te vagy a konkrét előfizető. Kockázatos ilyen flottás marhaságokba belemenni!

2023. jan. 23. 10:40
 5/6 anonim ***** válasza:

A korlátlan mobilinternet sajnos mindenhol drága.

Ami olcsóbb, az a Digi, 1600 Ft havi 30 Gb, elvileg három SIM kártya mehet egy névre, az 4800 Ft és 90 Gb havonta. Hűségidő nincs, viszont lefedettség sincs mindenhol (bár nagyobb településeken igen). Lassabb a sebessége, mint a többi szolgáltatónál, és nem korlátlan.

[link] - itt havi 7000 Ft-ért van korlátlan mobilinternetet tartalmazó tarifa, de 1 év hűségidőt alá kell írni.

[link] Vodafonenenál a Tuti100 feltöltőkártyás csomaghoz 7990 Ft-ért lehet 500 Gb adatot rendelni 30 napra. Ez már csaknem korlátlan, ha nem torrentezni kell, szinte biztos elég lesz. Streamingre is elég, kb. óránként 2 Gb-al számolhatsz 1080p felbontással, ez napi 8 óra filmnézést jelent.

[link] A Telekomnál 9900 Ft Domino feltöltőkártyás csomaghoz 30 napra a korlátlan mobilinternet.

[link] Ez olcsóbb és drágább is a fentieknél. 12.790 Ft havonta (Gigaerős Net Korlátlan okosvilág), Magenta 1-ben 8953 Ft havonta. Azért olcsóbb, mert ezért a pénzért három SIM kártyán használható egyszerre a korlátlan mobilinternet. Ha van két olyan ismerős, akiben megbízol, akkor csak 4263 Ft-ra jön ki fejenként a korlátlan mobilinternet, sőt ha Magenta 1-es ismerőst belevonsz, akkor 2984 Ft/fő lesz az ára. Fontos, hogy nem mindegy milyen MultiSIM-et kérsz, Tablet / laptop MultiSIM-et kell kérni (az okosóra lesz az alapértelmezett, de mindkét típus díjmentesen része a csomagnak).

----

Amit én megpróbálnék első körben, cserélni a WiFi-t. Érdemes felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot, mert rajtuk keresztül is lehet vásárolni, vagy jelképes áron bérelni (ilyen 200-300 Ft a bérleti díj, de van amelyik csomagnak része). Mi is ingyen kaptunk a Telekomtól. Ha ez meghibásodik, korlátlan garancia van rá, pontosabban nem az eszközért, hanem a szolgáltatásért fizetsz, aminek technikai feltétele az eszköz (tehát ha már jelenleg is a szolgáltatótól bérled, akkor be kell jelenteni nekik a hibát és ingyen cserélik). Ha pedig az internetben van a hiba, azt is kötelesek javítani. Nálunk egyszer olyan himi-humi hiba volt, hogy beázott valami csatlakozás a villanyoszlopon, azt kellet cserélni, utána nem csak a hibák oldódtak meg, de lényegesen gyorsabb szolgáltatást kaptunk, mint előtte.

2023. jan. 23. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Korlátlan netre és telefon-smsre fizetek havi 13ezret

Van amikor többet.

Wifire fizetek havi 4 ezret a telekomnál

A wifi jobban megéri ha azt nézed

Telekomot ajánlom mint szolgáltatót

2023. jan. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!