Mobilinternet re lenne szükségem de nagyon drága ?
Otthon nekünk van wifi de olyan retkes hogy meg a google-t sem hozza be úgyhogy át szerettem volna állni egy mobilinternetes csomagra hogy majd megosztom magamnak a gépre stb csak most láttam hogy azért nem olcsoak 10-12k a végtelen. Szerintetek van olcsóbb mobilinternetes csomag( hang meg sms nem kell bele végtelen meg semmi csak adat vagy adat legalább legyen 100GB) vagy ennyi mindenhol?
Találtam oldalakat
de nem ismerem őket és azt hittem hogy Magyarországon csak a yettel Vodafone meg a telekom van úgyhogy gondoltam csak átverés. Szerintetek van olcsóbb esetleg?
Összefoglalóban a táblázat.
Mit vártál? Meleg hógolyót? Adnak egy gombóc fagyi áráért korlátlan internetet? Van egy rossz hírem: márciustól még drágábbak lesznek a csomagok.
Amit nem közvetlenül a szolgáltatóktól vásárolsz meg azzal tessék vigyázni, alaposan átolvasni a feltételeket! Nem is te leszel konkrétan az előfizető hanem a flottás cég. Aztán ők meg vagy fizetik, vagy nem. Ha kikapcsolják, akkor bukod a számod, neted. Mert nem te vagy a konkrét előfizető. Kockázatos ilyen flottás marhaságokba belemenni!
A korlátlan mobilinternet sajnos mindenhol drága.
Ami olcsóbb, az a Digi, 1600 Ft havi 30 Gb, elvileg három SIM kártya mehet egy névre, az 4800 Ft és 90 Gb havonta. Hűségidő nincs, viszont lefedettség sincs mindenhol (bár nagyobb településeken igen). Lassabb a sebessége, mint a többi szolgáltatónál, és nem korlátlan.
[link] - itt havi 7000 Ft-ért van korlátlan mobilinternetet tartalmazó tarifa, de 1 év hűségidőt alá kell írni.
[link] Vodafonenenál a Tuti100 feltöltőkártyás csomaghoz 7990 Ft-ért lehet 500 Gb adatot rendelni 30 napra. Ez már csaknem korlátlan, ha nem torrentezni kell, szinte biztos elég lesz. Streamingre is elég, kb. óránként 2 Gb-al számolhatsz 1080p felbontással, ez napi 8 óra filmnézést jelent.
[link] A Telekomnál 9900 Ft Domino feltöltőkártyás csomaghoz 30 napra a korlátlan mobilinternet.
[link] Ez olcsóbb és drágább is a fentieknél. 12.790 Ft havonta (Gigaerős Net Korlátlan okosvilág), Magenta 1-ben 8953 Ft havonta. Azért olcsóbb, mert ezért a pénzért három SIM kártyán használható egyszerre a korlátlan mobilinternet. Ha van két olyan ismerős, akiben megbízol, akkor csak 4263 Ft-ra jön ki fejenként a korlátlan mobilinternet, sőt ha Magenta 1-es ismerőst belevonsz, akkor 2984 Ft/fő lesz az ára. Fontos, hogy nem mindegy milyen MultiSIM-et kérsz, Tablet / laptop MultiSIM-et kell kérni (az okosóra lesz az alapértelmezett, de mindkét típus díjmentesen része a csomagnak).
----
Amit én megpróbálnék első körben, cserélni a WiFi-t. Érdemes felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot, mert rajtuk keresztül is lehet vásárolni, vagy jelképes áron bérelni (ilyen 200-300 Ft a bérleti díj, de van amelyik csomagnak része). Mi is ingyen kaptunk a Telekomtól. Ha ez meghibásodik, korlátlan garancia van rá, pontosabban nem az eszközért, hanem a szolgáltatásért fizetsz, aminek technikai feltétele az eszköz (tehát ha már jelenleg is a szolgáltatótól bérled, akkor be kell jelenteni nekik a hibát és ingyen cserélik). Ha pedig az internetben van a hiba, azt is kötelesek javítani. Nálunk egyszer olyan himi-humi hiba volt, hogy beázott valami csatlakozás a villanyoszlopon, azt kellet cserélni, utána nem csak a hibák oldódtak meg, de lényegesen gyorsabb szolgáltatást kaptunk, mint előtte.
Korlátlan netre és telefon-smsre fizetek havi 13ezret
Van amikor többet.
Wifire fizetek havi 4 ezret a telekomnál
A wifi jobban megéri ha azt nézed
Telekomot ajánlom mint szolgáltatót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!