Tényleg gáz pénzt kérni karácsonyra a szüleimtől? Mindig valami nagyon drága dolgot vesznek, amire nincs szükségem igazán.
És mire kellene neked a pénz?
Miért nem kérsz olyasmit ajándékba, amit te vennél azon a pénzen?
Miért lenne gáz pénzt kérni? Én azt nem értem sokaknál, hogy mi a francos baj van azzal, ha valakinek inkább pénzt ad valaki. Pl: Mi a családban így döntöttünk, hogy a testvéremnek és a feleségének pénz fogunk adni.
Több tényező miatt is egyrészt ott vannak nekik a gyerekek. Másrészt a mai új világban azért a pénzért azt vesznek maguknak amit szeretnének. Harmadrészt nincs már olyan alternatíva, ami az embert ki tudná elégíteni mert mindig az a válasz /nem kérünk semmit, vagy hogy nem tudjuk/.
És mielőtt bárki bármit megjegyeznek kisebb gyerekekről van szó, természetesen nekik játékokat vettünk. Ennyi az egész.
Szóval mint írtam, adjuk már fel ezt a baromságot, hogy baj ha pénzt adok kérdést. Ma már mindenki rá jöhetett volna, hogy a Pénzből él mindenki, azért veszel meg mindent szinte. Boldogságot, Szeretetet azt nem nyilván, de minden mást igen.
A pénz az ami mindent visz a mai világban.
Én évek óta csak azt adok, kivéve a szüleimnek.
*Ma már nem kell vadászni állatokra, élelmet gyűjtögetni és más egyebeket, mert azt ez a nyomorult civilizáció leváltotta. Most a Pénz a fontos, mert bemész a boltba vagy bárhova csak a Pénz, pénz megy. Minden ott van előttünk a húsról, halról, süteményről vagy bármi másról nem is beszélve.
ENNYI és PONT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!