Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Készpénz vagy digitális pénz?

Készpénz vagy digitális pénz?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 18:14
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/144 anonim ***** válasza:
24%

Hát én nem tudom te mi szívsz, de ez a videó egy válogatás amiben ismeretlen emberek sorban elmondanak valamit.

Mások véleménye lenne bizonyíték valamire? :D

No meg tele van idióta félremagyarázásokkal, ferdítésekkel, ahogy az lenni szokott.

Az oltáshülyék is pint annyira vehetők komolyan, mint az UCC-OPPT-MATT-osok.

Azok is félreértelmeztek valamit és arra építették a légváraikat...

2023. jún. 10. 11:28
 82/144 anonim ***** válasza:
24%
#80 Lassan tényleg nem tudom, mit várok tőletek.. Írtam, hogy a videó vége fele megfogod találni a kongresszust, félreérthetetlen a mondanivalója. Áruld már el, mi értelme van annak, hogy az ittlévők közül mindenki megtudja nézni, te meg itt hisztizel rajta, hogy nem létezik?! 🙂
2023. jún. 10. 11:52
 83/144 anonim ***** válasza:
50%
Bocs, #81, neked szántam.
2023. jún. 10. 11:53
 84/144 anonim ***** válasza:
70%

Az egész videó tele van idióták képzelgéseivel.

Nem releváns semmilyen téren.

Nem, a készpénzt nem akarják megszüntetni. Ez csak a ti hibás következtetésetek.

2023. jún. 10. 11:54
 85/144 anonim ***** válasza:
53%
#84 Megismétlem, mindenki számára látható, hogy a kongresszus arról szól, amit írtam. Te megnézni sem vagy képes, de mégcsak megtalálni sem egy pár perces videóban. Ez itt már kezd tényleg ciki lenni. Nameg, hogy összevágott videó.. Milyen kifogás lesz a következő? 😄 Azért így linkeltem, mert tudtommal ez az egyetlen forrás rá, amin van magyar fordítás a kongresszus alatt, de hozzáteszem, 0 angoltudással is lehet érteni, hogy a kongresszuson ugyanaz hangzik el, mint ami a feliratnál olvasható. Azt is megismétlem, hogy nem csak ez az egyetlen kongresszus van, ott a honlap is, Google segít neked mégtöbb kongresszust stb találni erről. De, a készpénzt meg akarják szüntetni, akár felfogod, akár nem. Saját bőrödön fogod tapasztalni. Szólj, ha befejezted a hisztizést.
2023. jún. 10. 12:12
 86/144 anonim ***** válasza:
63%

Nem, a készpénzt nem akarják megszüntetni mert lehetetlen.

Ez csak azoknak a hülyéknek az agymenése, akik a pénzügyi dolgok közelébe sem szagolnak...

2023. jún. 10. 15:20
 87/144 A kérdező kommentje:

Nem akarják megszüntetni a készpénzt?

Ausztráliában már MOST ez megy:

[link]

2023. jún. 10. 16:08
 88/144 A kérdező kommentje:
A videó végén van angol összefoglaló.
2023. jún. 10. 16:10
 89/144 anonim ***** válasza:
59%

Hol van a videóban az, hogy meg akarják szüntetni?? Arról van szó, hogy kevesen használnak kp-t fiztéshez. Ennyi van. Semmi több.

És ez teljesen rendben is van, én se akarok magammal hordozni papírpénzt meg érméket, hogy aztán fizetésnél ott bogarásszak, hogy akkor van-e nálam épp elég és ha van, akkor meg mit csináljak azzal a sok érmével és vajon mennyi pénzt vigyek magammal egy utazáshoz, hogy elég legyen, de ne legyen sok és ha kirabolnak vagy elveszítem, akkor a bankkártyámat letiltathatom, a kp-t többé nem látom, a kp baktérium-tenyészet, stb. millió érv van a kp ellen, ennek ellenére szó sincs róla sehol, se Ausztráliában, se Norvégiában, hogy megszüntetnék.

2023. jún. 10. 16:18
 90/144 anonim ***** válasza:
55%

A 4.ipari forradalom ha tetszik, ha nem, elindult. A munkahelyek megszűnésétől kezdve elég sok dologgal jár majd, linken egy kis ismertető. Egy digitalizált világban elég vicces lenne a készpénz használata, mivel az aztán abszolút nem digitális. 😄 További világszintű stratégiai tervek megtekintéséhez tessék felkeresni a WEF weboldalát, a Davosi fórumokat, kamerák előtti beszédeiket, kormányokat, parlamenteket, követni a globális folyamatokat, virtuális valuta téren is, vagy majd tessék meglepődni, hogy a készpénz elhalálozott, mert ki akarták vezetni.

[link]

2023. jún. 10. 18:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!