Készpénz vagy digitális pénz?
Hát én nem tudom te mi szívsz, de ez a videó egy válogatás amiben ismeretlen emberek sorban elmondanak valamit.
Mások véleménye lenne bizonyíték valamire? :D
No meg tele van idióta félremagyarázásokkal, ferdítésekkel, ahogy az lenni szokott.
Az oltáshülyék is pint annyira vehetők komolyan, mint az UCC-OPPT-MATT-osok.
Azok is félreértelmeztek valamit és arra építették a légváraikat...
Az egész videó tele van idióták képzelgéseivel.
Nem releváns semmilyen téren.
Nem, a készpénzt nem akarják megszüntetni. Ez csak a ti hibás következtetésetek.
Nem, a készpénzt nem akarják megszüntetni mert lehetetlen.
Ez csak azoknak a hülyéknek az agymenése, akik a pénzügyi dolgok közelébe sem szagolnak...
Hol van a videóban az, hogy meg akarják szüntetni?? Arról van szó, hogy kevesen használnak kp-t fiztéshez. Ennyi van. Semmi több.
És ez teljesen rendben is van, én se akarok magammal hordozni papírpénzt meg érméket, hogy aztán fizetésnél ott bogarásszak, hogy akkor van-e nálam épp elég és ha van, akkor meg mit csináljak azzal a sok érmével és vajon mennyi pénzt vigyek magammal egy utazáshoz, hogy elég legyen, de ne legyen sok és ha kirabolnak vagy elveszítem, akkor a bankkártyámat letiltathatom, a kp-t többé nem látom, a kp baktérium-tenyészet, stb. millió érv van a kp ellen, ennek ellenére szó sincs róla sehol, se Ausztráliában, se Norvégiában, hogy megszüntetnék.
A 4.ipari forradalom ha tetszik, ha nem, elindult. A munkahelyek megszűnésétől kezdve elég sok dologgal jár majd, linken egy kis ismertető. Egy digitalizált világban elég vicces lenne a készpénz használata, mivel az aztán abszolút nem digitális. 😄 További világszintű stratégiai tervek megtekintéséhez tessék felkeresni a WEF weboldalát, a Davosi fórumokat, kamerák előtti beszédeiket, kormányokat, parlamenteket, követni a globális folyamatokat, virtuális valuta téren is, vagy majd tessék meglepődni, hogy a készpénz elhalálozott, mert ki akarták vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!