Mit szoltok,h a bankszamlan levo digitslis penzhez 1 honapos hataridot adnanak elkoltesre,utana eltorlik a penzt,h ne halmozhasd fel? Na igy mar ertheto,h a keszpenz korlatlan hasznalata szabadsagjog…….?
Digitális pénz?? Jaj neee..😱
A laposföldhívőknek nem tűnt még fel, hogy ez már pár évtizede létezik?
Kérdező, a lapos földben is hiszel?
Mert ha még nem, kb már csak egy lépés választ el tőle.
Mi a különbség a konteó és a valóság között?
Pár év!
"Mi a különbség a konteó és a valóság között?
Pár év!"
Annó a kétezres évek második felében lett bekötve nálunk az internet. Na akkor a lakosság körében terjedő internetezés hajnalán és rátaláltam a kuruc.info nevű szélsőjobboldali neonáci-konteó gyűlöletkeltő weboldalra.
Ott aztán olvastam mindenféle okosságokat, hogy a Magyarországon felépülő lakóparkokat már Tel Aviv-ba hirdetik, és 5-10 éven belül már több zsidó lesz Magyarországon, mint magyar, mert valami titkos összeesküvés keretében ide telepítik őket Magyarországra, mert itt sok a víz, Izraelben a sivatagban meg kevés és majd elfogy.
Mondom, ez volt 2007 magasságában kb.
Most 2023 van, és még mindig ugyan ezt a konteót nyomatják az antiszemitizmusra fogékony paranoid konteós zombik, hogy 5-10 év múlva betelepítik ide a zsidókat.
Érdekes én még mindig nem hallom, hogy a szomszédaim héberül beszélnének...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!