Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Készpénz vagy digitális pénz?

Készpénz vagy digitális pénz?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 18:14
 111/144 anonim ***** válasza:
63%

Ez van, amikor valaki a saját szájíze szeint értelmez dolgokat.

Írok egy példát, hogy megértsd:

Mondjuk a WHO szükségességét érzi, hogy egy a kovid19-hez hasonló járványt jobban le lehessen kezelni világszinten, ezért újfajta módszerek/eljárások kifejlesztése szükséges.

Konteósoknak ebből mi jön le?

Hát az, hogy már előre tudják hogy lesz járvány (tehát el van tervezve), csak elszólták magukat.

Nagyjából az összes belinkelt videónak ez a lényege.

A félremagyarázás és a ferdítés.

2023. jún. 12. 22:40
 112/144 anonim ***** válasza:
21%
#111 Édesem, a videók lényege, az, hogy megismerd a világot, amiben élsz, a múltat, ami már megtörtént és a jövőt, ami meg fog történni. Felfogd, van a Világgazdasági Fórum, az elit, a YGL-ek akik valós, létező, leellenőrizhető személyek és van egy 3 éve ország-világ előtt elindított globális, világ és ember átalakító tervük. Felfogd, hogy 1 porszem vagy a 8 milliárd ember közül, semmi több. Konkrétan nem is titkolják, hogy irányítva vagyunk, te mégsem fogsz fel belőle semmit. A WEF, az elit és a YGL-ek ugyanazt teszik, az új világrend kialakítását segítik elő és bizonyos dolgok, események kellenek ehhez, amiről beszélnek is. Ilyen a következő pandémia is. Míg szerinted az összes videó ferdítés, elmondom kívülről mi látszik. Szerinted a WEF hazudik, a YGL-ek hazudnak, a média hazudik, a parlamentek, politikusok hazudnak, a kongresszusok hazudnak, a konferenciák hazudnak, a már megtörtént dolgok hazudnak, mindenki hazudik. Ha így van, ki mond igazat és miért én vagyok a konteós, ha te senkinek és semminek nem hiszel?! Fordítva ülsz a lovon, nagyot fogsz esni.
2023. jún. 12. 23:44
 113/144 anonim ***** válasza:
63%

Most pont te estél át a ló másik oldalára.

Nem mondtam, hogy ezek hazudnak csak ti, agyhalott konteósok a saját szájízeteknek megfelelően elferdítitek ezeket a híreket.

Biztos ismered az ide vonatkozó viccet.

"Tegnap fingottam egyet és két nap múlva a falu másik végén azt beszélik, hogy beszartam."

2023. jún. 13. 06:36
 114/144 anonim ***** válasza:
38%

#113 Ezekszerint félreérti és félremagyarázza a tv, a rádió, a parlamentek, politikusok, a YGL-ek, de még a WEF is a saját tervét. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter, mindezt úgy, hogy egy linket sem néztél meg, abszolút semmilyen témához nem tudsz hozzászólni, vadonat új neked minden információ az évtizedek óta készülő új világrendről. Barátom, hiába taszítod el magadtól ezeket a dolgokat, mindenhol nyíltan beszélnek róla. Meddig akarsz még burokban élni?!

Részemről utolsó link, mivel fog járni az új világrend kialakítása. Hozzá szoktam tenni, hogy még ebbe se tudjon belekötni senki, a magyar felirat annyiban hibás mindössze, hogy egy részen úgy lett lefordítva a szöveg, mintha ezt az egészet ő is akarná, pedig ellene volt, ami eredeti nyelven jobban átjön.

[link]

Aki állít valamit, az bizonyítsa is be, nemigaz? Mi többszörösen megtettük itt a kérdés alatt, rengeteg linket kaptál, az üres szavaid és a személyeskedésed mit sem érnek ellene. Hagyjuk mostmár egymást békén. Minden jót kívánok. ✌❤

2023. jún. 13. 14:53
 115/144 anonim ***** válasza:
63%

Ezek a linkek nem relevánsak.

A hozzád hasonló ostobákat linkelted be, akik ugyanazt mondják, de ettől még nem lesz igaz.

Nem lesz semmiféle új egységes világrend, amíg a legkisebb kérdésekben is egymás torkának esnek a vezetők, még az EU-n belül is.

Akkor mégis hogy tudnának egyezségre jutni globális horderejű kérdésekben szerinted? :D

2023. jún. 13. 20:23
 116/144 anonim ***** válasza:
38%

#115 Nézd, én végtelen türelemmel tudok hozzáállni a beszélgető partneremhez, de ha nem akarod megérteni azt, amiben már benne vagyunk 3 éve (pontosabban évtizedek óta), nem tudok veled mit kezdeni. Minden forrásra, minden egyéb dologra lesz valami iszonyat béna kifogásod, vagy éppenséggel meg sem nézed, amit más eléd tesz. Eddig is ezt csináltad, ezután is ezt fogod. Ezt a végtelenségig csinálhatjuk, ennek viszont értelmét én őszintén szólva nem látom. 2x elköszöntem, mert látom rajtad, hogy kézzel-lábbal taszítassz el magadtól minden forrást, mindent, ami a te saját elképzeléseddel szembemenő dolog. Ennyire félsz, vagy ennyire gyenge vagy szembesülni bizonyos dolgokkal? Ezen a videón konkrétan mi a franc nem releváns? Az a baj, hogy túl őszinte, vagy az sincs meg, hogy az új világrend már el lett indítva 3 éve és jóval régebb óta készültek erre? Látod, nem kell mögé képzelni semmit, ferdíteni sem kell, elmondják ők maguk is, hogy mi lesz. Vagy szerinted a te nézőpontod a jó, miszerint a volt maláj miniszterelnök "ostoba", semmit sem tud a világ dolgairól, miközben meghívták egy 7 óra hosszú, bárki számára megtekinthető, új világrend nemzetközi konferenciára, hogy többedmagával beszédet mondjon az új világrend kialakításának dolgairól, amiről fingja sincs?! Hidd el, tudta ő, hogy miről beszél.

"Akkor mégis hogy tudnának egyezségre jutni globális horderejű kérdésekben szerinted? :D"

Úgy, hogy már garantáltan nincsenek globális horderejű kérdések 2030-ig, csak kisebb egyeztetések. Nem olyan bonyolult ám ez. Van a WEF, aminek az alapítója és elnöke Klaus Schwab. Schwab-nak van egy globális, 2030+ -ig tartó, már elindított terve (korábbi tervezet, de Schwab az elindítója) és van egy máig aktív globális vezetőképző intézménye. Vannak az itt tanult, Schwab által kitanított globális vezetők (YGL diákok), amiről listát és önéletrajzot már kaptál, őket beépítették adott szektorba. A terv adott már évtizedek óta, az eszközök és az emberek megvannak hozzá, a lépések előre ki vannak találva, a megvalósítás minden téren elindult. Mindenki tudja a dolgát. Nézd meg a YGL-ek névsorát, ők mind tudják a lépéseket, közlik is és aszerint cselekszenek. A YGL-esek között nem szokott konkrét vita lenni, szóval ha valakik egymásnak ugranak, ott vagy az egyik fél YGL csak, vagy egyik sem. De nyugodtan mondj neveket, vagy konkrét egymásnak ugrást, kiderítjük. Viszont ha folytatni akarod a beszélgetést, írj rám inkább privátban.

2023. jún. 14. 00:43
 117/144 anonim ***** válasza:
17%

Nincsenek globális horderejű kérdések???

Hol élsz te? Biciklibelsőben? :D

2023. jún. 14. 07:53
 118/144 anonim ***** válasza:
21%
#117 3 éve elindított globális terv van, aminek a lépései már rég le vannak tisztázva...
2023. jún. 14. 10:02
 119/144 anonim ***** válasza:
34%

Hogyne.

Persze.

:D

Érdekes módon az ilyen "infókat" mindig csak konteós oldalakon olvasni és akik elhiszik és terjesztik azok sem a magas IQ-ikról híresek.

Vajon miért? :D

2023. jún. 14. 21:03
 120/144 anonim ***** válasza:
55%

Konteós oldalakon? Ez jó, ez tetszik.

Az "ilyen infókat" felsőbb és legfelsőbb körök teszik közzé. Míg szerinted az a konteós, aki a felsőbb és legfelső körökből tájékozódik, szerintem az, aki szerint mindenki hazudik körülötte. Te ezt csinálod, neked minden forrás konteó, vagy félre értelmezhető, pedig nem az.

[link]

[link]

De Google segítségével megtalálod PDF-ben a magyar kormány jóvoltából is, "Fenntartható Fejlődési Keretrendszer 2030" néven.

Amilyen szipi-szupinak hangzik minden globális változás, annyira radikális lesz a dolgok megvalósítása és végeredménye. De döntsd el magad, így 3 évvel az ország-világ előtt való elindítás után, hogy a "nem lesz semmid, de boldog leszel.."-el bemutatott, épp alakulóban lévő világkép eddig boldog-e, pandémiával, háborúval, inflációval, megtakarítás megadóztatásával, migráns kvótával stb. Lepődj majd meg, hogy lesz mégegy pandémia, kibertámadás és egyéb mesterségesen generált szar, amit el-el kotyognak a világ vezetői, hogy azért tudjad, mire számíts, míg 2030-ig minden téren átalakítják a világot. Mutattam előzményt is, pl az utolsó videóban, ennyire nyíltan megy. Mit nem fogsz fel ezen végre?

Csinálhatjuk a kedvedért, hogy nincs Great Reset/nwo/új világrend, ENSZ Agenda 2030, Global Future, NWO nemzetközi konferenciák, Lock Step, Global Pandemic Treaty, Fit for 55 stb. Csinálhatjuk a kedvedért, hogy nem beszél róla a tv, rádió, magyar parlament, európai parlament, sőt, a világ összes parlamentje, WEF, az elit, a YGL-ek, kormányzati oldalak tucatjai stb.

DE! Attól még nem szűnik meg létezni, hogy te nem akarod felfogni! Kösd fel a gatyádat, mert ezek az elmebetegek nem szaroznak.

Én befejeztem, menthetetlen vagy, ha ezután sem fogod fel. Minden jót.

2023. jún. 15. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!