Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Készpénz vagy digitális pénz?

Készpénz vagy digitális pénz?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 18:14
 121/144 anonim ***** válasza:
100%

"De Google segítségével megtalálod PDF-ben a magyar kormány jóvoltából is, "Fenntartható Fejlődési Keretrendszer 2030" néven."

Hát van baja fejedben, ha te az ilyen terveket valamiféle globális great resetnek tulajdonítod. :D

Ezzel az erővel a hatvanas-hetvenes évek ötéves tervei is a great reset részei voltak... :D

2023. jún. 15. 09:39
 122/144 anonim ***** válasza:
38%
#121 Ezt az egészet a WEF indította el, 3 éve (!) NYÍLTAN, Great Reset (nagy újraindítás) néven. Újra formálnak MINDENT, globálisan. Az FFK néven megtalálható PDF ennek az elemeit, a globális körű munkát stb írja le, de ugyanezt az ENSZ Agenda és minden egyéb bemutatja. Legalább tanuld már meg használni a Google-t légyszíves és olvasd el magad. Borzasztó vagy! Oldalakon át kell magyarázni a dolgokat, de az Istenért sem fogod fel, hogy ezeknek te is utána tudsz nézni és 600 dolgot belinkeltem UGYANARRÓL, külön neked, hogy megértsd... Nem az én fejemben van a hiba haver.
2023. jún. 15. 12:03
 123/144 anonim ***** válasza:
100%

Ezek inkább olyan ésszerű tervek, amik globálisak.

Szó sincs semmiféle nagy lenullázásról és tiszta lappal indulásról, ahogy ezt a grétrezetet ti értelmezitek... :D

2023. jún. 15. 20:39
 124/144 anonim ***** válasza:
60%
#123 Nézd, eddig a globális terv létezését is tagadtad. Végre valahára talán eljutottunk arra a szintre, hogy elismered, hogy ez létezik. Tök jó, örülök neki. Viszont ne csinálj úgy, mintha tudnál róla bármit is. Egy valamit nem értek. Miért mosdatod őket még mindig? Félsz ettől az egésztől, naiv vagy és szerinted jó emberek uralják a világot, vagy mi a gond?! Számtalan linkkel eléd tettem, hogy csak a borítás szép, a megvalósítás és a cél elmebeteg. Úgy taszítod el magadtól, mintha én bolond lennék, gagyi linkekkel, pedig te nem vagy képes szembenézni azzal, hogy mik a globális terv részei, lebontva.
2023. jún. 15. 22:42
 125/144 anonim ***** válasza:
63%

Most is azt állítom, hogy nem lesz semmiféle grétrezet.

Ez egy ostoba amerikai konteó amit átvettek az itteni hülyék is.

Nem mosdatok senkit, csak rávilágítok milyen hülyék egyesek, akik nem képesek értelmezni bizonyos dolgokat.

Minden olyasmiben ármánykodást látnak, amihez nem értenek.

Nincs semmiféle globális terv.

Kivitelezni lehetetlen lenne.

Aki ért egy kicsit a politikához meg a gazdasághoz, az tudja miért.

A többieknek meg megmarad a rettegés mindentől, amihez hülyék...

2023. jún. 15. 23:39
 126/144 anonim ***** válasza:
38%

"Aki ért egy kicsit a politikához meg a gazdasághoz"

Az nem tagadja a globális terv létezését Édesem! 🙂 Ilyen egyszerű. Tök érdekes, hogy a WEF, ENSZ, KSH, WHO, UNESCO, NATO... de minden ország kormányzata, sőt, még a települések is lehozzák a globális tervet, te mégsem ismered el, hogy létezik. Ez a globális terv a "fenntartható" szóra, dolgokra épül, ezt pedig már igen sok szekcióban hallhatod, az élelmiszeripartól kezdve, a mobilszolgáltatókon át, a közlekedésig, mindenhol. Figyelj rá a jövőben. Ezenkívül bazisok felsőbb vezetési körökből származó forrás, előzmény és következmény lett eléd téve, amiből leszűrhető, hogy nem lesznek kegyesek hozzánk továbbra sem ezek az elmebetegek. Mindenki hazudik és a Föld is lapos?! Ha neked ettől jobb, hát legyen így, csak engem hagyj már békén ezzel a szektás marhaságoddal. Köszi.

Egyébként gyönyörű görbe tükröt mutatsz a társadalomról, azt meg kell hagyni. Könyveljünk el mindenkit konteós hülyének, aki felsőbb és legfelsőbb körökből tájékozódik és tartsuk okosnak, szakértőknek azokat, akiket minden további mesterségesen generált szar meglepetésként fog érni és nemhogy megmukkani nem képesek semmilyen témáról, de még a globális terv létezését is letagadják. Paradoxon.

Ui. Nyilván úgysem bírod ki, hogy ne reagálj, tiéd kell hogy legyen az utolsó szó és akkorisnekedvanigazad. Ez viszont engem már végképp nem fog érdekelni és nem is fogom látni, mert a kérdést kiszedem az értesítések közül. Nőlj fel és nézz szembe a világgal. Minden jót kívánok!

2023. jún. 17. 16:47
 127/144 anonim ***** válasza:
34%

Akkor sincs semmiféle grétrezet.

Vannak tervek, mert előre az okos tervez, utólag meg a hülye.

A grétrezet az azt jelentené, hogy a nulláról indulunk, ami lehetetlen...

2023. jún. 17. 17:54
 128/144 anonim ***** válasza:
70%

Nem mindenki konteós hülye.

Aki viszont elképzeletőnek és megvalósíthatónak tart egy ilyet, az viszont az.

A grétrezet pont akkora marhaság mint mondjuk a kemtrél vagy a mikrochipes oltás.

Alapja van (kondenzcsík meg oltás), viszont az erre épülő többi már hülyeség...

2023. jún. 17. 17:58
 129/144 anonim ***** válasza:
38%
Ember, ez tényleg az utolsó válaszom. Amilyen világrend van jelenleg, az teljesen megszűnik létezni, mivel új világrend épül. 0-ról! Totálisan más lesz, mint most! Minden változik ezáltal, a népességtől kezdve, a társadalmi normákon át, az "ember"-ig szó szerint minden, de ezekről linkeltem felsőbb forrásokat (!!!), nézd már meg, az Isten áldjon meg. Nincs chip az oltásban, a következő pandémiánál vezetik be a digitális azonosítót (2024-25). Ti kavartok ilyen chipes oltás baromságokat, nem mi. Épp ez a lényeg az egészben, hogy meg sem akarod érteni! Hogy hogy valósítható meg minden globálisan, arra meg ott vannak a YGL-ek, a világ vezetői, minden rohadt országban, amit már ezerszer említettem. Ők beépített emberek, Schwab diákjai voltak, ott a lista is! Lásd kedves miniszterelnökünk, aki kilopja alólad még a büdösrossebet is. Na, így fogják megtenni, így rángatnak bele olyan helyzetekbe, aminek konkrétan egy mesterséges apokalipszis a szerepe. Ezt olyan bonyolult megérteni?! Most még nem fáj eléggé az infláció meg a többi szar, ne is vegyünk tudomást a készülő dolgokról, amikről még szólnak is előre?! Létező személyek, létező terve, létező felsőbb közléssel! Az orrod előtt! Én szóltam előre, az én lelkiismeretem tiszta. Te meg előbb-utóbb úgyis észre fogod venni, miről beszéltem.
2023. jún. 17. 18:26
 130/144 anonim ***** válasza:
100%

Most már meg fogom nézni ezeket a videókat meg linkeket, mert amit it ti ketten összeveszekedtek, az kíváncsivá tesz.

De abban eléggé szkeptikus vagyok, miért is érné meg bárkinek a magántulajdon eltörlése és az emberek kisemmizése: ha nem lehet semmije, ha nem fogyaszthat, akkor mégis miért akarna dolgozni, élni? Akkor meg mi haszna volna uralkodni ezeken az embereken? Milliószor egyszerűbb és kifizetődőbb a mostani rendszer, hogy a bérrabszolgaságon keresztül uralkodnak.

Mondjuk hosszú távon nem izgat a dolog, mert én már elleszek, a Földet így is-úgy is tönkretettük, gyerekem meg nincs, szóval az utánunk jövő (de)generáció nem nagyon izgat.

2023. jún. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!