Mikor unják meg az átlagemberek a kizsákmányolást, és hogy a gazdagok rajtuk élősködnek?
Ha nem vagy "sértett" a témában, akkor elkövető vagy. Úgyhogy még szép, hogy van sértettség, még ha nem is személyes. Leírtam érthető szavakkal, hogy mi a bajom a tisztességtelenül harácsolókkal. Attól, hogy te játszod az önjelölt gyakoris pszichológust, még nem változnak a tények.
A kérdés pedig adott, mikor lesz elegük és mit fognak tenni? Van rá normális válaszod? Vagy csak a hülyeség megy?
Nem lesz elegük, ès nem fognak semmit tenni.
Nincs mit.
Kérdező az a baj, hogy a sikerhez vagy gatlastalan parasztnak kell lenni, es mindenkin átgázolni, vagy átlagon felüli intelligenciával rendelkezni, és JÓL VÉGEZNI A MUNKÁDAT.
Vagy eleve beleszületni a jóba.
Nálad egyik sincs meg, úgyhogy sajnálom..
Soha.
Ajánlom Mogács Dániel: Hogyan legyél oligarcha előadását. Tökéletes képet fest a mai társadalomról és rendszerről.
Amiket leírtál azok nagy része a társadalom jelentős részét zavarja de...
-A korrupt politikus- Mi választottuk őket (én nem voltam már szavazni idestova 20 éve) Legközelebb másra kell szavaznod, de ezt a társadalmat könnyű befolyásolni.
-Sikkasztó vállalkozó- Erre azt mondom hogy bárki megpróbálhat vállalkozást indítani, és megmutatni hogy a versenyhelyzetben becsületesen is lehet csinálni. (Te elkéred a számlát a fodrászodtól???) Nem a stikliző vállalkozókkal van a gond (aprópénz), nézd meg mekkora állami támogatásokat kapnak a multik hogy ide hozzák a termelésüket, majd megint kapnak munkahelyteremtésre, ezt megfejelik 5 év adómentességgel, és 5 év múlva más néven folytatják, újra megkapva az öt év adómentességet és a munkahelyteremtő támogatást.
-Strómanoknál nem tudom kire gondolsz csak feltételezem hogy egy gázszerelőre. Ha visszanézed európa történelmét akkor mindig is voltak akik a húségükért jutalmat kaptak a királytól :) Csak akkoriban ezeket fejedelemnek, hadúrnak, grófnak vagy helytartónak nevezték. Szerintem egyik sem a két szép szeméért kapott birtokokat, rangot, hatalmat, de ez csak az én véleményem.
-Rongyrázó celebek- Nem biztos hogy gazdagabbak nálad de nagy a nézettségük, ezáltal véleményformálóvá válnak ami magában hordozza a reklám lehetőségét. Nekik sincs Ferrarijuk csak megkapják használatra mert őket nézi egy bizonyos réteg. Ha neked is lenne egymillió követőd valamelyik közösségi oldalon akkor te is kaphatnál sportautót, rolex órát, tommy hilfinger rucit sőt még fizetnének is érte hogy az övéket viseld, ne a konkurenciáét.
Ezek mind valamilyen módon a szegényeken élősködnek? Igen, de valahogy addig el kellett jutniuk. Tettek érte hogy megválasszák, kinevezzék őket, legyen annyi követőjük hogy érdemes legyen velük reklámozni, bekerüljenek egy olyan közegbe ahol a zsíros szerződéseket meg lehet pályázni, esetleg megsúgják nekik mire érdemes pályázniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!