A Pepco hogyhogy ilyen olcsó? Rossz a termékminőség? ÁFÁval trükköznek az EU-n belül? Kizsákmányolják az ázsiai munkaerőt?
Butaság az első.
Nem beragadt készletek ezek, mert előzőleg más bolt nem kínálta.
A ruhák pl elég divatosak.
A játékok, lakberendezés szintén.
A kérdésben ott a válasz, az olcsó munkaerőt használják ki. Tömegtermelésben egy-egy termék ára fillérekre jön ki.
Pár napja volt egy cikk, hogy a Disney figurák gyrtási költsége asszem 10 cent/db, és több ezer Ft-ért árulják.
2x ugyanazt a terméket nem látom? Hát, ezzel is vitatkoznék, többször mentem már vissza konyhai dolgokért, mert jó árban voltak. És nem pár nap különbséggel.
Az meg, hogy szezononként új termékek vannak - húúú, micsoda varázslat! Ha 20 éven át ugyanazt lehetne kapni egy boltban, a kutya nem menne be! Meg sem érné a 20 évet, mert csődbe menne! Újítani kell, mert az embereknek a jelenleg divatos dolgok kellenek, azért adnak ki pénzt!
Mondd, első, jársz te vásárolni, vagy csak a fotelből vagy okos? Kb minden bolt ezt csinálja, és egy adott termék csak pár hónapig elérhető! Kifogy a készlet, jön az új áru! Kereslet-kínálat, mond valamit?
A kínai és a gagyi ma már nem szinonímák.
A 90-es évek elején még igen, de nézd meg, ma miket gyárt Kína.
Nem írtam, hogy szinonímák lennének, csak egy jelzős szerkezetet írtam ;) ( az így hangzott volna: kínai, gagyi)
De nem xiaomit, blitzwolfot és egyéb kínai márkás termékeket árulnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!